Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Δήμος Σερρών : Χάσατε το ¨¨στοίχημα ¨¨ κ Σιαμάγκα

Στα τέλη Φεβρουαρίου του 2020 με απόφαση του διοικητή του
ΟΑΕΔ παραχωρήθηκε στον δήμο Σερρών για 10 χρόνια το κτίριο του Οργανισμού Εργατικής κατοικίας στην οδό Μεραρχίας. Στις αρχές Μαρτίου του 2020 με δηλώσεις του ο εντεταλμένος  για θέματα παιδείας  δημοτικός σύμβουλος κ Σιαμάγκας είχε ανακοινώσει οτι με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2020-2021 θα ξεκινούσε η λειτουργία του νηπιαγωγείου . Σήμερα 5 μήνες μετά ο κ Σιαμάγκας με νέες δηλώσεις του και επικαλούμενος προβλήματα με την πολεοδομία ανακοίνωσε οτι δεν θα λειτουργήσει το νηπιαγωγείο. Καλο θα ήταν ο κ Σιαμάγκας να μας κάνει γνωστές και τις ενέργειες που έκανε ο δήμος γιατί οι δικές μας πληροφορίες από τους συλλόγους των εκπαιδευτικών κάνουν λόγο για ολιγωρία του δήμου που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος .
 Πάντως το μη άνοιγμα του νηπιαγωγείου το χρεώνεται η δημοτική αρχή και πολύ δε περισσότερο ο κ Σιαμάγκας που είναι καθόλα αρμόδιος .Ειδικά όταν ο ίδιος είχε ανακοινώσει οτι θα ανοίξει .Αν και γνώριζε οτι υπάρχει γραφειοκρατία καθώς << το πρώτο πράγμα που απαιτείται για να πάρει ένα κτίριο έγκριση καταλληλότητας, είναι η χρήση του να προορίζεται για σχολική μονάδα, νηπιαγωγείο ή δημοτικό

2 σχόλια:

  1. Για να αγοράσουν και να εξοπλίσουν τα σχολεία με χαλιά και καφετέριες προνόησε ο δήμαρχος Χρυσάφης και ο Σιαμαγκας.Για να λειτουργήσει το νηπιαγωγείο καμία ενέργεια.Αφου δεν μπορούν να κάνουν τίποτε ας παραιτηθούν.Δεν τους εκλέξαμε για να βγαίνουν φωτογραφίες.Εργα θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ακόμα δημοτική αρχή χωρίς σχέδιο, μόνο του φαίνεστε χωρίς έργα, μας έχει συνηθίσει βέβαια σε τέτοια η γαλάζια πολυκατοικία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.