Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Σέρρες : Τα πρόστιμᨨ άναψαν τα αίματᨨ στην λαική

Έντονες διαμάχες μεταξύ πολιτών και αστυνομικών
προκάλεσαν σημερα οι έλεγχοι για την χρήση μάσκας στη λαϊκή αγορά των Σερρών...
Επαγγελματίες που δεν φορούσαν μάσκα, “πιάστηκαν στα χέρια” με τους αστυνομικούς που τους επέβαλαν το πρόστιμο όπως ορίζει ο νόμος.
 Η ένταση που επικράτησε ήταν μεγάλη ένω η κατάσταση ηρέμησε μετά και την απόφαση των πολιτών να δεχτούν το πρόστιμο και να λάβουν την κλήση.


DiktyoTV.gr

2 σχόλια:

  1. Οχι μόνο στα μαγαζιά να επιβάλλονται τα πρόστιμα. Παντού να δούν και κάποιοι που το παίζουν μάγκες τι εστί βερύκοκο. Τζάμπα μάγκες. Κοροϊδεύουν τους επαγγελματίες που τηρούν τα μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσο θα ανεχεστε τηνκοστολογημενη κυβερνηση οφειλετε λογου κοστολογιου ναπληρωνεται το προστημο εχετε δεν εχεται δικαιω .Εαν αισθανεσθε οτι εχεται δικαιω σεις της λα'ι'κης αγορας θα πρεπει νακανεται την δικη σας επανασταση. δεν θα σας κανω εγω την υποδειξη ο θεος και σε οποιον θεο πιστευτε σας εδωσε μυαλο ,εκτος και αν συνοδευεται με σανο κοστολογημενο ψαξτε ολοι μαζι και οχι μεμονωμενα ολα εκεινα τα νομικα επιχειρηματα υπαρχουν.Οποιος σας λεει οτι δεν υπαρχουν ψευδεται.Κορονο'ι'ος δεν υπαρχη γρυπη υπηρχε και θα υπαρχη η διαφορετικες γρυπες εγιναν 19 με αυτον που επιβαλλουν την καραντινα. Το συστημα υγειας επασχε και πασχη εδω και πολλα χρονια τα πολιτικα σκουπιδια φροντιζαν να υπαρχουν ραντζα ποτε δεν ειδαν σοβαρα το συστημα υγειας.Σημερα υπαρχουν ραντζα στα νοσοκομεια, ενω πριν υπηρχαν τη εγινε ξαφνικα ελυσαν τομπροβλημα ασφαλωσ καιμοχι με απλη κουβεντα δεν μπαινη μεσα στα νοσοκομεια καμερα την εχουν απαγορευση η πληρωμενη τηλεοραση δειχνη για αυτα που πληρωνεται. Ακριβως πληρωνεται να μπαινη στην λα'ι'κη αγορα και να δειχνη στον κοσμο οτι ειστε παραβατες δεν εχεται ταμιακεσ δεν εχεται αδειες δεν φορατε μασκες καιοτιαλλο κατεβαση ο νους τησ κοστολογημενης κυβερνησησ και οχι μονο αυτα ολα ειναισυμφωνημενα μεσα στο κοινοβουλιο γιατι ειναι συμφωνημμενα διοτι καθε τελους τους μηνος το ταμειο τους πρεπει να ειναι γεματο ολοι η δουλοι του ελληνικου λαου θα πρεπει να πληρωνου,και οσοι δεν εχουν θα κατασχονται οτι εχουν και δεν εχουν, οτι βρουνη δημοσιες υπηρεσιες θα εκτελουν της εντολες ωτης εκαστοτε κυβερνησης τοιδιο εκανε αυτηνπουπεταξαμε σαν πολιτες το ιδιο κανη που εμεις η πολιτεςεπιλεξαμε μια κοστολογημενη κυβερνηση οπου η απατη λεκτικου πολιτικου κειμενου παει και ερχεται υπαρχη μια εταιρεια ανεξαρτητης αρχης δημοσιων εσοδων αυτη εχει μαθη το πως να ληστευη τους ελληνες πολιτες με εντολη . Αρα πολιτη της λα'ι'κης εσυπου καθεσαι στο μπαγκο πουπουλας τα προ'ι'οντα σου εαν δεν ξυπνησης μαζι με τους αλλους συναδελφους σου μηνπεριμενης να προκοψης εσυ που ψωνιζεις στηνλα'ι'κη χρονια ολακερα εαν δεν μαθης να συνεργαζεσαι σιριζοντας τηνλα'ι'κη αγορα τοτε θα τρωσ εισαγωμενα και σαπια απο τα σουπερ μαρκετ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕ ΦΥΜΩΤΡΟ Η ΧΩΡΙΣ ΦΥΜΩΤΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.