Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Δήμος Σιντικής : Σφοδρή επίθεση Ζαπρίδη κατά προέδρου Μακρυνίτσας


Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο αντιδήμαρχος Σιντικής κ Στάθης Ζαπρίδης εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του τοπικού διαμερίσματος της Μακρυνίτσας .Δημοσιέυουμε τα όσα ισχυρίζεται ο κ Ζαπρίδης χωρις φυσικα να υιοθετουμε κάτι από τα όσα αναφέρει . Και ευχαρίστως να δημοσιευσουμε την απάντηση από μερους του προέδρου 

Διαβάστε τι ΄εγραψε ο κ Ζαπρίδης



Έπειτα από τις εκκλήσεις των κατοίκων της Μακρυνίτσας, διευθέτησα προσωπικά τον καλλωπισμό και την συντήρηση του κοινοτικού κτιρίου στην πλατεία του ακριτικού μας χωριού.
Με έξοδα δικά μου, λόγο της παντελούς ανυπαρξίας του λιποβαρή νοητικά προέδρου, προσπαθώ να δώσω λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που προκύπτουν.

Μπαίνω πάντα μπροστά στη μάχη όπως έχω αποδείξει πολλάκις κατά το παρελθόν, θυμίζοντας στους αχάριστους λωτοφάγους ότι έχω κληθεί από τον εισαγγελέα ώστε να δικαιολογήσω την ταχύτατη κατασκευή του δρόμου που οδηγεί στο Μοναστήρι της Παναγίας Γουμεράς.
Η τελευταία τρύπα του ζουρνά, ας ασχοληθεί με το πως θα τακτοποιήσει το συγγελόϊ του στο Δήμο και ας αφήσει στην άκρη τις αηδίες που εκστομίζει , γιατί έχω πολλά ράμματα για τη γούνα του...

ΥΣ: Γιατί εξαφανίζεται όταν με βλέπει;;; Άραγε νιώθει ενοχές, η εφαρμόζει την ταχτική της κότας;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.