Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Σωματείο Συνταξιούχων Σερρών : Κάλεσμα για το συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίας


 




 
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 9 ΙΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 8:00 μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ



Το δίκιο στους δρόμους κρίνεται και αυτή την ιστορική αλήθεια πλουτοκράτες και οι αντεργατικές αντιδραστικές κυβερνήσεις τους δεν μπόρεσαν και ούτε μπορούν να καταργήσουν.

Το ποτάμι της οργής των εκμεταλλευόμενων και καταπιεζόμενων εργαζομένων και των οργανώσεών τους που επιλέγουν τον αγωνιστικό, ταξικό δρόμο δεν μπόρεσαν και ούτε θα μπορέσουν να το εκτρέψουν  στο δρόμο του συμβιβασμού, της ενσωμάτωσης και της υποταγής.

Είναι ανιστόρητοι οι κυβερνώντες, οι προηγούμενοι, ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που προσπάθησαν με νόμο να δυσκολέψουν τους απεργιακούς αγώνες και οι τωρινοί της Ν.Δ. που με το χουντικής έμπνευσης νομοσχέδιο προσπαθούν να επαναφέρουν ως ανώτερο κριτή των αγωνιστικών διαδηλώσεων τον χωροφύλακα, την αστυνομία. Νομίζουν ότι θα μπορέσουν να φιμώσουν τις φωνές και να πνίξουν τις αγωνιστικές εκδηλώσεις του εργατικού κινήματος.

Η κυβέρνηση με την κατάθεση του αντεργατικού νομοσχεδίου προσδοκά στον περιορισμό των αγωνιστικών κινητοποιήσεων γιατί τα μέτρα που πήρε και αυτά που ετοιμάζεται να πάρει πλήττουν τα δικαιώματα της εργατικής τάξης, των συνταξιούχων και των άλλων εργαζόμενων.

Θέλει να φορτώσει την νέα οικονομική κρίση αποκλειστικά στις πλάτες μα και να ενισχύσει ακόμη πιο πολύ την κερδοφορία των μονοπωλιακών ομίλων. Αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι αντεργατική πολιτική και αυταρχισμός είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Η ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ ΔΕΜ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

   Σέρρες, 6/7/2020

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.