Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Δήμος Βισαλτίας : ¨΄Φωτογράφοι ¨¨ .¨¨.ντεντέκτι⨨ και λοιποί

Τρίτη & Τετάρτη διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) στον Δήμο Βισαλτίας ...Είπαμε εκεί στην Βισαλτία να υπάρχει έλεγχος και
σκληρή αντιπολίτευση .Αλλά όλα έχουν και ένα όριο . Αυτό που ζούμε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ανεβαίνουν φωτογραφίες με το αυτοκίνητο του δημάρχου και να ¨¨καταγγέλλεται ¨¨ οτι μετακινείται για προσωπικούς και όχι υπηρεσιακούς λόγους .Και να υπάρχει και δημόσιος διάλογος μεταξύ δημοτικών συμβούλων για το που πήγε ο δήμαρχος κ.λ.π .Δεν είναι πολιτική αντιπαράθεση ούτε συμβάλλει στην υγιή δημόσια αντιπαράθεση .Θα θυμίσω στους επικριτές οτι ο δήμαρχος , ο αιρετός και ο πολιτικός δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουν πενθήμερο .

7 σχόλια:

  1. Aλήθεια ? Υπάρχει και νομοθεσία όμως που ορίζει κάποια πράγματα αν λέει κάτι αυτό. Οχι να την επικαλούμαστε μόνο όποτε μας βολεύει αλλά πάντα. Αν θέλετε να καλύπτετε πάντα και να δίνετε άφεση αμαρτιών για όλα σε κάποιους επίλεκτους δημάρχους ο κόσμος το αντιλαμβάνετε. Υπηρεσιακά αυτοκίνητα πρέπει να χρησιμοποιούνται ανεξέλεγκτα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΛΤΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΚΟΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ?
    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ?
    Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΓΛΙΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ποιι αυτοκίνητο του δήμου Βισαλτίας πηγαινοέρχεται κάθε μέρα ο δήμαρχος από το σπίτι του στις Σέρρες στο δημαρχείο της Νιγρίτας;
    Ποιές κουβαλάει μαζί του;
    Αληθεύει ότι είναι ο οδηγός της αντιπροέδρου ΔΕΥΑ και της υπεύθυνης (τρομάρα τους) τύπου της ΔΕΥΑ Βισαλτίας;
    (andro... μνήμης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή και οι 3 προκαλείτε συνέχεια. Φράγκο δεν δίνεται ούτε για βενζίνες . Παίρνετε αποζημιώσεις χιλιάδων ευρώ. Τσιγκουνεύεστε να δώσετε χρήματα . Κάθε μεσημέρι συναντούμε δήμαρχο με τις άλλες δύο κυρίες ΔΕΥΑΒ να επιστρέφουν απο Νιγρίτα . Νομίζω ότι απαγορεύεται να επιβαίνουν άλλα άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει. Το τερματισατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H αλήθεια πονάει αλλά δεν σας καίγεται καρφί !! Τόση αδιαφορία . Ψέματα είναι αυτά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.