Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Οι αγρότες υπεύθυνοι για τις πολύωρες διακοπές υποστηρίζει ο ΔΕΔΔΗΕ

Πολύωρες ήταν οι διακοπές ηλεκτροδότησης και
υδροδότησης ( τα υδραγωγεία λειτουργούν με ρεύμα ) .Σε πολλά χωριά του δήμου Εμμανουήλ Παππά , ειδικά στα νταρνακοχώρια .Με τις διακοπές να ξεπερνούν τις 15 ώρες σε Εμμανουήλ Παππά και Μέταλλα .Μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ τηλεόραση ο διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ Σερρών κ Πολυμέρης επέρριψε την ευθύνη για την πρόκληση των διακοπών σε ασυνείδητους Αγρότες οι οποίοι κατά την διάρκεια των ποτισμάτων στα χωράφια είναι απρόσεκτοι καθώς χρησιμοποιούν <<πυραύλους >> οι οποίοι ρίχνουν μεγάλες ποσότητες  νερού και ΄ πάνω σε κολώνες και καλώδια του δικτύου με αποτέλεσμα να προκαλούνται βραχυκυκλώματα στο δίκτυο .Ως παράδειγμα ανέφερε την πρόκληση φωτιάς σε κολόνα έξω απο το Χρυσό που προκλήθηκε απο βραχυκύκλωμα που προκάλεσε το νερό από πύραυλο ποτίσματος .Θέλοντας να δικαιολογήσει την καθυστέρηση αποκατάστασης της βλάβης ανέφερε οτι εξαιτίας της νύχτας ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για τα συνεργεία να εντοπίσουν και να δσιορθώσουν τις βλάβες

1 σχόλιο:

  1. Eπιτέλους ας τους επιβάλλουν και κάποιο πρόστιμο. Αν κάποιος τους είχε καταστρέψει τα χωράφια τους θα είχαν σπείρει τον πανικό και θα ζητούσαν αποζημιώσεις για καταστροφή. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.