Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Δήμος Βισαλτίας : Απορρίφθηκε το αίτημα της ΔΕΥΑΒ για χορήγηση δανείου

Απορρίφθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Βισαλτίας το αίτημα
της δημοτικής επιχείρησης αποχετευσης και ύδρευσης για την χορήγηση δανείου ύψους 920.000 .
Μάλιστα η δημοτική αρχή σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει τις απαιτούμενες ψήφους (αφού διαθέτει 9 δημοτικούς συμβούλους στο 27μελες Δ.Σ ) .Υπαναχώρησε από την αρχική της πρόταση για δάνειο 920.000 ευρώ και υιοθέτησε την πρόταση του δημοτικού συμβούλου κ Αβραμίδη ο οποίος αντιπρότεινε ποσό 450.000 .
όμως η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων συντάχθηκε με την πρόταση του δημοτικού συμβούλου κ Αγγελάκη ο οποίος πρότεινε να μην δοθει δάνειο στην ΔΕΥΑΒ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ  δειτε εδω τα πρακτικα και την αποφαση

ΕΓΚΡΙΝΕΙ την πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου κ. ΑΓΓΕΛΑΚΗ Χ. η οποία έχει ως εξής:

 ΟΧΙ σε οποιονδήποτε δανεισμό που θα αφορά οικονομική ενίσχυση για τη ΔΕΥΑΒ. Παρόντες δημοτικοί Σύμβουλοι κατά τη λήψη της απόφασης είκοσι έξι (26). 

1. Στη λήψη της απόφασης αυτής οι δ.σ.κ.κ.ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Ι. ΠΛΙΑΚΟΥ Ε.,ΚΟΤΣΑΝΠΑΠΑΣ Χ.,ΜΑΥΡΙΔΗΣ Γ.,ΜΠΑΛΤΗΡΑΣ Ι.,ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ Γ.,ΤΣΕΛΙΟΣ Ο.,ΓΚΑΝΙΟΠΟΥΛΟΣ Κ.,ΡΑΚΙΤΖΗ Τ.,ΣΑΜΑΡΑΣ Μ.,ΤΖΙΑΓΚΑΛΟΣ Α.,ΘΕΟΔΩΡΟΥΔΗ Α.,ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ Α.,ΤΣΟΛΗΣ Μ. και ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Χ. ψήφισαν την πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου κ.ΑΓΓΕΛΑΚΗ Χ.

2.-Ο δ.σ.κ.ΝΤΟΛΚΟΣ ψήφισε την πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου κ.ΑΓΓΕΛΑΚΗ Χ με την αιτιολόγηση ότι απορρίφθηκε η αντιπρότασή του λήψη δανείου σε 32 δόσεις . 

3.Οι δ.σ.κ.κ.ΒΑΔΙΚΟΛΙΟΣ Θ.,ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Ν.,ΑΔΑΜΟΥΔΗΣ Ι.,ΜΠΙΜΠΛΙΑΣ Θ.ΒΑΔΑΡΛΗΣ Β.ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ Α.ΨΑΡΡΑΣ Λ.,ΜΠΑΚΑΛΟΥΔΗΣ Θ και ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Ν. ψήφισαν την πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου κ.ΑΒΡΑΜΙΔΗ Ν. με την οποία συμφώνησε και η Δημοτική Αρχή (Αφορούσε την αλλαγή του ποσού της οικονομικής ενίσχυσης από 920.000,00€ σε 450.000,00 €). 

4. Η δ.σ.κ.ΠΛΑΣΤΗΡΑΚΗ Μ. ψήφισε «ΠΑΡΟΥΣΑ».

5 σχόλια:

  1. Oρθά έπραξε η αντιπολίτευση. Τεράστιο δάνειο. Δάνειο αλλά για έργα ανάπτυξης όχι για να πληρώνουμε μισθούς, υπέρογκες συμβάσεις έργου με εξωτερικά γραφεία, μισθούς Αντιπροέδρου 1.600 ευρώ μήνα, μισθό δημοσιογράφου, μισθό Λογιστή κτλ. Πρώτα κοιτάς να κάνεις περικοπές στα πάγια έξοδά σου και στις υπέρογκες δαπάνες και μετά προβαίνεις στη λήψη των οφειλόμενων ποσών απο λογ/σμούς. Αυτοί βρήκαν χρήματα και ξοδεύουν αλόγιστα λές και είναι τσιφλίκι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας τα ζαλίσατε με τα 1600 της αντιπροέδρου. 1700 έπαιρνε η προηγούμενη διοίκηση ,αλλά άχνα δεν βγάζετε. Ούτε για τις 30 παρατηρήσεις των ορκωτών λέτε κάτι, μεταξύ των οποίων και για την ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΒ και για το περιοδικό που δεν βγήκε ποτέ και θα καλούσαν την ΔΕΥΑΒ να πληρώσει πρόστιμο. Ούτε βέβαια για τα χρέη που αφήσατε και άγγιζαν το μισό εκατομμύριο. Το μόνο που σας νοιάζει είναι να εκδικηθείτε αυτούς που δεν σας ψήφισαν, αλλά στην πραγματικότητα τιμωρείτε τον λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΔΕΥΑΒ έχει πάγιες καταβολές προς τρίτους μη απαραίτητους ή ακριβά αμοιβόμενους για τις υπηρεσίες που προσφέρουν 7000-8000€.
    Χωρίς να γίνει σχολιασμός για την ειδική συνεργάτη του που αντί να χρησιμοποιηθεί στον Δήμο, για τον οποίο προσλήφθηκε, την έχουν να κάνει τον υπάλληλο στην ΔΕΥΑΒ.
    ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ.
    ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΑΓΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ μαγκιά πουλάς ρε φίλε . Δημ.σύμβουλοι σήμερα συμμετείχαν στην προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΥΑΒ για δεν μιλούσαν αυτοί και ζητάς ρέστα απο τον κόσμο Δεν ντρέπεσαι? Τα έξοδα έχουν εκτοξευθεί . Εχουμε και παιδιά απόφοιτα Πανεπιστημίου που δουλεύουν για 600 ευρώ όχι για 1600 απόφοιτοι Λυκείου χωρίς γνώσεις διοίκησης. Λέμε μείωση δαπανών. Που τα είδες όλα αυτά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θίγονται τα συμφέροντά σου ? Μπράβο αν τέτοιοι είναι οι σύμβουλοι του δημάρχου και της Ν.Δ. που θέλει να πρεσβεύει το άφθαρτο και αξιοκρατικό σύμφωνα με τις ιδέες του πρωθυπουργού , μπράβο του . Τέτοια βλέπει ο κόσμος και πλέον δεν θα ψηφίσει Ν.Δ. Κατά τα άλλα κατηγορούσανε την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.