Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Βασίλης Χρυσανθίδης : ¨¨Μας ακούει ¨¨ η δημοτική αρχή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Σέρρες: Βραβεύεται ο Βασίλης Χρυσανθίδης για την ...Για τον ένα σχεδόν χρόνο άσκησης εξουσίας από την νέα
δημοτική αρχή στο δήμο Σερρών μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Φωτιάδη , Βασίλης Χρυσανθίδης ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Μαρίας Νάβαλη . Απαντώντας σε όσους κατηγορούν την παράταξη Φωτιάδη οτι δεν ασκεί αντιπολίτευση ο κ Χρυσανθιδης ανέφερε οτι οι δημότες έχουν κουραστεί από την στείρα αντιπαράθεση και οτι η δημοτική αρχή έχει ¨΄ανοιχτά αυτιά ¨¨ στα όσα προτείνουν και πολλά από αυτά τα υιοθετεί σε αντίθεση με το παρελθόν όταν οποιαδήποτε πρόταση τους απαξιωνόταν  .Επομένως από την στιγμή που γίνονται δεκτές οι προτάσεις τους δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουν στην διαδικασία της αντιπολίτευσης για την αντιπολίτευση .Μάλιστα κλείνοντας ο κ Χρυσανθίδης αποκάλυψε οτι η στάση που τηρεί η παράταξη του αρέσει στους Σερραίους δημότες

2 σχόλια:

  1. Τι λέτε καλέ που αρέσει ? Ποιός σας το λέει ? Δεν βλέπουμε καν προτάσεις (πλήν του κ. Τερζή ) , δεν βλέπουμε τον λαλίστατο κ. Φωτιάδη όπως τον είχαμε συνηθίσει επι αρχής Αγγελίδη να είναι καθε μέρα στα κανάλια και να κατηγορεί με μομφές και ψέματα. Τώρα τάχα ασκού αντιπολίτευση δια της σιωπής ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΒΣΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ?
    ΕΜΑΣ Ή ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ?
    ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ "ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΕΣ".
    ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΕ ΑΤΡΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΠΕΡΠΑΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.