Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Κανεις δεν θίγεται στις καταγγελίες ????

Απορία επί της κριτικής των ΝΠΣΔεν γνωρίζω αν επιτέλους κάποιος εκ των
θιγόμενων απο τις καταγγελίες Χανλίογλου θα αντιδράσει


Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών : Ώρα ..μηδέν !!!!

Καθώς τον τελευταίο μήνα είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά που  καταγγέλλει σχεδόν όλες τις προηγούμενες διοικήσεις .Για τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων τους ενω υπάρχουν και σαφεις αιχμες για την διαχείριση των οικονομικών . 

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν  ισχύουν τα όσα ισχυρίζεται ο κ Χανλίογλου . Ούτε σε καμιά περίπτωση η δημοσίευση των επιστολών του σημαίνει οτι από μέρους μας υιοθετούμε τα γραφόμενα του .όμως υπάρχει μια απορία .Ουδείς θίγεται από τις καταγγελίες του ????

Διαβάστε ένα απόσπασμα των καταγγελιών 

<< Οι ίδιοι άνθρωποι που αγνόησαν μαρτυρία συμπολίτη μας (κ. Κωνσταντινίδη Χρήστου) όταν δημόσια στο κατάμεστο Δημ.Συμβούλιο ( 23/5/2013) ζητούσε να τον καλέσουν (Αγγελίδης-Παπαβασιλείου) να τους αποκαλύψει ποιοί το κατακλέβουν. Απεδείχθει περίτρανα ότι  Κόρακας κοράκου δεν βγάζει μάτι..  Οι ίδιοι άνθρωποι που  σε ομάδες περίκλειστες, στο όνομα της ΛΑΜΣ, αμείβονται. Οι ίδιοι άνθρωποι  που δοσοληπτούσαν στα μαύρα σκοτάδια (μαρτυρία κ. Κουζέλη διευθυντή). Οι ίδιοι άνθρωποι που κάναν συμφωνίες παράτυπες και ενίοτε παράνομες με αποτέλεσμα να βλάψουν ανεπανόρθωτα το Αυτ/μιο. Οι ίδιοι άνθρωποι που με διέγραψαν (αν είναι δυνατόν) διότι θα τους έτρωγα το ψωμί με τις πρωτοποριακές νέες ιδέες μου.  Όλα για το "ΦΑΙ".>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.