Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Δήμος Σερρών :¨¨ Άδειασε απαλά ¨¨ τον Θόδωρο Αραμπατζή ο Πέτρος Αγγελίδης

ΑΠΟΦΑΣΗ «ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣτο δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ παρενέβη τηλεφωνικά
ο πρώην δήμαρχος Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του πρώην αντιδημάρχου Χρήστου Γρηγοριάδη Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Θόδωρε έχεις γράμμα ,
Ο οποίος κατηρόρησε τον Θόδωρο Αραμπατζή οτι δεν ασκει αντιπολίτευση στην δημοτική αρχή . Ο κ Αγγελίδης απέφυγε να τοποθετηθεί επι των δηλώσεων του πρώην αντιδημάρχου , αφού όπως τόνισε ο κ Γρηγοριάδης στις δηλώσεις του ζήτησε από την δημοτική αρχή να γνωστοποιήσει πότε θα προχωρήσει στην μείωση του τιμολογίου του νερου στα χωριά. Στην επιμονή του Γιώργου Καπετάνιου να τοποθετηθεί επι των δηλώσεων ¨¨ξεγλίστρησε απαλά ¨¨ απαντώντας οτι δεν πρόκειται να τον παρασύρει και να χάσει την ουσία.

ΥΓ : Εμένα για ¨¨απαλό ¨¨ άδειασμα του Θόδωρου Αραμπατζή μου φάνηκε 

3 σχόλια:

  1. Eμένα μου φαίνεται οτι ο Καπετάνιος που δεν τρέφει και τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην επίμονα ενω άλλο ήταν το θέμα προσπαθούσε να παγιδέψει αλλά δεν τα κατάφερε τον Αγγελίδη. ΓΑΤΟΣ !! ξέρει απο τρικλοποδιές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το οτι δεν απάντησε εσυ τον θεωρεις γάτο? Εχασε τα λόγια του και δεν ηξερε τι να πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ποιον Καπετανιο λετε ?? Αυτον που αφησε 2 μηνες την ενημερωση του κοσμου και εκατσε σπιτι για να παρει το επιδοματακι του κορονοιου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.