Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Νοσοκομείο Σερρών : ¨¨Δύσκολο το στοίχημα ¨¨αλλά θα κερδηθεί

Νοσοκομείο Σερρών: Κινδυνεύει να... κλείσει λόγω έλλειψης γιατρών ...Το ότι τα τελευταία χρόνια το νοσοκομείο Σερρών ξεμένει
από γιατρούς είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό .Αφού οι συνεχείς συνταξιοδοτήσεις  σε συνδυασμό με τις επιταγές του μνημονίου που επέτρεπε προσλήψεις με το σταγονόμετρο .Μεγεθύνουν το πρόβλημα χρόνο με το χρόνο .Πλέον η κάλυψη των κενών θέσεων ιατρικού προσωπικού είναι επιτακτική ανάγκη τόσο για την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου , αλλά κυρίως για την υγεία των Σερραίων.
Οι οποίες λύσεις που επιχειρήθηκε να δοθούν  ήταν προσωρινού χαρακτήρα  και απλά  ασπιρίνη .Να μην θυμηθώ οτι η προσπάθεια κάποιων να οικειοποιηθούν αυτές τις προσωρινές λύσεις μεγεθύνει το πρόβλημα γιατί δημιούργησε ψεύτικες εντυπώσεις στους πολίτες .
Το πρόβλημα απαιτεί λύσεις και αυτές έρχονται μέσα από τους μόνιμους διορισμούς .Ένα δύσκολο εγχείρημα αφού πρέπει να ξεπεραστούν πολλές γραφειοκρατικές δυσκολίες .
Μαθαίνω οτι μέσα στον Ιούλιο έρχονται  οι πρώτες προκηρύξεις για τον μόνιμο διορισμό ιατρών . 3 αναισθησιολόγοι και ένας νεφρολόγος και η προσπάθεια δεν σταματά . Αφού μέχρι το τέλος του 2020 θα υπάρξουν και άλλες προκηρύξεις για διορισμό ιατρών. 
Θα αναρωτηθείτε ποιος κατάφερε επιτέλους να λύσει τον γόρδιο δεσμό . Θα θυμίσω οτι εκτός από τους ¨¨ ετοιματζήδες ¨¨  που σπεύδουν να μας βομβαρδίζουν με SELFI και δελτία τύπου με κάθε ευκαιρία   Υπάρχουν και κάποιοι πολιτικοί στις Σέρρες που τους  αρέσει να βάζουν ψηλά τον πήχη των στόχων τους και να κερδίζουν τα ..... δύσκολα .....στοιχήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.