Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Νοσοκομείο Σερρών : Οριστική λύση στο θέμα των αναισθησιολόγων

Πολλά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την
έλλειψη αναισθησιολόγων στο νοσοκομείο Σερρών . Πρόσφατα η Ένωση νοσοκομειακών ιατρών με ανακοίνωση της είχε αποκαλύψει οτι εξαιτίας της έλλειψης της συγκεκριμένης ειδικότητας έχουν αναβληθεί 1223 χειρουργεία .Μια ανακοίνωση που εξέθεσε και κάποιους στο SERRAISTAN που είχαν σπεύσει να ανακοινώσουν την επίλυση του θέματος .Και επειδή το θέμα χρήζει επείγουσας λύσης αλλά έχει και πολλές δυσκολίες να ξεπεραστούν .Tην λύση  έδωσε  ο μόνος στον νομό που μπορεί να λύνει τα ..δύσκολα . Μαθαίνω οτι ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες και εντός Ιουλίου θα γίνει προκήρυξη για την πρόσληψη 3 μονίμων αναισθησιολόγων .

1 σχόλιο:

  1. Kαλά αφου ο Αντιπ/χης με δελτίο τύπου ανακοίνωσε ότι λύθηκε το θέμα της έλλειψης ανασιθησιολόγων ? Τι έγινε ? Θα θυμόμαστε πλέον τί δηλώσεις κάνει ο κάθε ένας και θα μπορούμε να αντιληφθούμε αν λέει ψέματα και προσπαθεί να φανεί ότι κατόπιν ενεργειών του λύθηκε προσωρινά το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.