Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Ο .....μεγάλος ......περίπατος

Ο Μεγάλος Περίπατος του Δήμου Εμμανουήλ Παπά

Ένα από τα θετικά που ο κόσμος σταμάτησε τα καπνά είναι ότι βρήκε χρόνο να ασχοληθεί με τον εαυτό του, όπως π.χ. να περπατάει στη φύση.
Καθημερινά συναντώ περιπατητές στα χωριά μας.
Ο Δήμος πρέπει να δημιουργήσει και τις κατάλληλες συνθήκες.
Η διαδρομή είναι 1) Νέο Σούλι - Άγιο Πνεύμα, 2) Άγιο Πνεύμα - Εμμανουήλ Παπά, 3) Εμμανουήλ Παπά- Πεντάπολη, 4) Πεντάπολη- Χρυσό, 6) Χρυσό - Νέος Σκοπός, 7) Νέος Σκοπός - Νεοχώρι 8) Νεοχώρι (Μονόβρυση)- Νέο Σούλι.
Θα μπορούσε να γίνει ένα μέτρο πεζοδρόμιο ή κράσπεδο που θα το διαχωρίζει από το δρόμο των αυτοκινήτων, να φυτευθούν δέντρα που θα κάνουν σκιά και ανά χιλιόμετρο ένα παγκάκι με ένα κιόσκι και εάν είναι εύκολο και μια βρύση με νερό. Στα σημεία αυτά θα μπορεί να διαβάσει, ακούσει, να συνδεθεί στο ίντερνετ και να μάθει πληροφορίες για τα χωριά μας, για την περιοχή, ιστορικά των χωριών, να υπάρχουν πινακίδες με πληροφορίες για τους περιπατητές. Επίσης πληροφορίες για τους επαγγελματίες του κάθε χωριού και τι θα μπορούσε να βρει κάποιος σε αυτά. Σε δεύτερη φάση συνδέονται και τα υπόλοιπα χωριά



Τα Νέα του Νέου Σουλίου Σερρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.