Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Δήμος Σερρών : Πρώτο Crash test

Αποτέλεσμα εικόνας για υποψηφιοι δημαρχοι σερρωνΤον προϋπολογισμό του δήμου Σερρών για το
2020 καλείται να εγκρίνει το δημοτικό συμβούλιο Σερρών . Ο αριθμός δημοτικών συμβούλων που απαιτείται για να εγκριθεί είναι 21 ( αν όμως υπάρξουν απουσίες ο απαιτούμενος αριθμός μειώνεται αφού χρειάζεται η απόλυτη πλειοψηφία επι των παρόντων ) .Βέβαια να πούμε οτι αν δεν συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία το θέμα επανέρχεται   και πλέον δεν απαιτείται η απόλυτη πλειοψηφία . όμως αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα και σε βάρος της εύρυθμης λειτουργίας του δήμου .
Η δημοτική αρχή διαθέτει 18 δημοτικούς συμβούλους και αναζητεί άλλους τρεις . Το μπαλάκι πλέον πάει στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης . Οι οποίες  θα πρέπει να αποφασίσουν αν  θα δώσουν το απαιτούμενο πολιτικό χρόνο ανοχής στην δημοτική  . Η θα επιλέξουν να δυναμιτίσουν το κλίμα με το καλήμέρα .
ΥΓ : Να τονίσουμε οτι κριτική και αντιπολίτευση γίνεται επί των πεπραγμένων και όχι επι αυτών που προτίθεται κάποιος να κανει . 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.