Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Σέρρες : Καταγγελία για άσκηση λεκτικής βίας σε βάρος εκπαιδευτικών στο Σκούταρι

Τα όσα συνέβησαν σε βάρος εκπαιδευτικών στο Σκούταρι την ημέρα της παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.Καταγγέλει
ο σύλλογος εκπαιδευτικών Ν Σερρών

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σερρών «Ο Εμμανουήλ Παπάς» σε συνεδρίαση του στις 6-11-19 ασχολήθηκε με το παραπάνω θέμα και ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω:

Το ΔΣ του Συλλόγου μας ενημερώθηκε για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα εις βάρος των συναδέλφων του Δημοτικού Σχολείου Σκουτάρεως κατά την παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.
Οι συνάδελφοι μας δέχθηκαν μια αδικαιολόγητη, αψυχολόγητη και βάναυση λεκτική επίθεση μπροστά στα μάτια των μαθητών τους και των υπόλοιπων κατοίκων του χωριού από τον Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου. Η επίθεση συνεχίστηκε και τις επόμενες μέρες με σωρεία υβριστικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που πλήττουν ανεπανόρθωτα τόσο το κύρος και την υπόληψη των εκπαιδευτικών αλλά και όλης της σχολικής μονάδας, δημιουργώντας βαθιές ρωγμές στην σχέση σχολείου-οικογένειας-μαθητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.