Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Δήμος Σερρών : Κοίτα να μαθαίνεις σωρεία κακοτεχνιών στους ¨¨κόκκινους ¨¨ δρόμους Ηλία μου

Τα γράψαμε πολλές φορές για τα πολλά προβλήματα που
παρουσίαζαν τα έργα των βιοκλιματικών αναπλάσεων ( συντριβάνια, ανεμιστήρες , ηλεκτροφωτισμός ) . Η προηγούμενη δημοτική αρχή με <<μπαλώματα >> προσπάθησε να διορθώσει τις κακοτεχνίες .
Τα πολλά προβλήματα που παρουσιάζουν επιβεβαιώθηκαν και δια στόματος του αρμόδιου αντιδημάρχου κ Νυχτοπάτη ο οποίος μιλώντας στο ΔΙΚΤΥΟ ανέφερε οτι το έργο παραλήφθηκε με πολλά προβλήματα κακοτεχνιών τα οποία πρέπει να υπάρξουν παρεμβάσεις για να διορθωθούν .
Ως πρώτη ενέργεια θα κλείσουν τα συντριβάνια προκειμένου να αποκατασταθούν τα προβλήματα που υπάρχουν καθώς επίσης θα ξηλωθούν και τα μάρμαρα που υπάρχουν προκειμένου να καθαριστούν ( όποιος έχει περάσει από κάπου έχει διαπιστώσει ότι έχουν ένα ωραίο πρασινο χρώμα ) .

ΥΓ : Τώρα δεν ξέρω αν γίνεται κάτι και με το περίφημο κόκκινο χρωμα της ασφάλτου το οποίο  είχε εξαφανισθεί από τον πρώτο μήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.