Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Δήμος Σερρών : Τρεις αλήθειες και ένα ψέμμα για την Πλατεία Ελευθερίας

Πολύς λόγος τις τελευταίες ημέρες για τις εργασίες για
την αισθητική αναβάθμιση της πλατείας Ελευθερίας ( το αποτελέσματα κατά γενική ομολογία όλων είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό ) .
Μετά τις καταγγελίες της κ Παπαφωτίου σειρά πήρε και ο πρώην αντιδήμαρχος κ Ηλίας Γκότσης.
Ο σμπίρος μου λοιπόν σύντροφοι <<βούτηξε >> στα άδυτα της ΥΠΕΔΙΑΥΓΕΙΑΣ ( υπάρχει και αυτό το εργαλείο για όσους δεν το γνωρίζουν ) και ανέσυρε την σύμβαση που έχει υπογράψει ο εργολάβος με την προηγούμενη δημοτική αρχή .
Τι προβλέπει λοιπόν 
1. Συντήρηση και επέκταση του δικτύου για το πότισμα του πράσινου και των δέντρων και των λουλουδιών (  το οποίο σύμφωνα με την πρώην αντιδήμαρχο κ Πασχάλη υπάρχει , αρα δεν τοποθετήθηκε νέο )
2. Διαρκής συντήρηση των υπαρχόντων  ανθέων και φύτευση νέων ώστε να υπάρχει αισθητική αναβάθμιση της πλατείας ( μάλιστα τονίζεται οτι πρέπει να υπάρχει άμεση αποκατάσταση όσων ξεραίνονται  ή καταστρέφονται ).
3. Συντήρηση και αποκατάσταση του χλοοτάπητα ( γκαζόν)

Αυτά προβλέπονται από την σύμβαση , να δεχθώ οτι η κ Παπαφωτίου δεν τα γνώριζε αλλά εσύ Ηλία μου αντιδήμαρχος ήσουν επί 5 χρόνια .

Οπότε οι καταγγελίες για νέο έργο στο οποίο δεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπονται καταρρίπτονται .Αφού ήταν μια παρέμβαση που προβλέπεται από την υπάρχουσα σύμβαση .

Ευχαρίστως να δημοσιεύσουμε την απάντηση της κ Παπαφωτίου  και του κ Γκότση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.