Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Δήμος Σερρών : Σεβαστείτε την λαική ετυμηγορία σύντροφοι

Άπαντες που εμπλέκονται στις εκλογικές διαδικασίες
μιλούν για την κορυφαία διαδικασία της δημοκρατίας .Τονίζοντας  τον σεβασμό στην λαϊκή ετυμηγορία που καταγράφεται στις κάλπες . 20 μέρες μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές φαίνεται οτι το αποτέλεσμα στον δήμο Σερρών <<έκατσε >> βαρύ σε κάποιους οι οποίοι προσπαθούν να μειώσουν την νίκη του Αλέξανδρου Χρυσάφη .Αφού στις αναλύσεις τους <<αγνοούν >> το αποτέλεσμα της κάλπης προσπαθώντας να πείσουν πρώτα τους εαυτούς τους οτι αυτό δεν διαμορφώθηκε από την βούληση των 40.000 περίπου ψηφοφόρων αλλά από παράγοντες που αν δεχθούμε τα όσα ισχυρίζονται μάλλον διαθέτουν μαγικές ικανότητες .
Για την ιστορία λοιπόν να σας πω οτι το ποσοστό 43,69% που έλαβε η Συμμαχία Σερραίων την πρώτη Κυριακή αποτελεί ρεκόρ για τον δήμο Σερρών τόσο σε επίπεδο Καλλικράτη όσο και σε επίπεδο Καποδίστρια  .Μάλιστα κάτι που πέρασε στα <<ψιλά >> είναι οτι σε επίπεδο πόλης η Συμμαχία Σερραίων στις εκλογές για την ανάδειξη τοπικού συμβουλίου άγγιξε το 51% εκλέγοντας 8 συμβούλους στους 15 .
Επομένως κάποιοι πρέπει να καθίσουν απέναντι στον καθρέφτη και να κάνουν την αυτοκριτική τους γιατί δεν κατάφεραν να πείσουν τους Σερραίους να τους ψηφίσουν 

6 σχόλια:

  1. Στεφανε για σενα λενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ , ΑΛΛΑ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ ΩΣΤΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΗ(ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ Ν.Δ.)ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο λίγοι τελικά είστε, πολύ ορθά ο κόσμος σας έστειλε στον κουβά για 3η φορά. Ούτε ίχνος αυτοκριτικής, ούτε ίχνος αναγνώρισης της ανωτερότητας του αντιπάλου.
    Έχετε ξεπεραστεί από την εποχή αλλά δυστυχώς ούτε το καταλάβετε ούτε θα το καταλάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΦΩΤΙΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεκα λεπτα κρατησε ο πολιτικος πολιτισμος του Φωτιαδη. Ξεκινησε παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΘΕΜΗ, ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΣΑΝ ΖΑΒΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.