Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Σέρρες : Παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro

Η Λέσχη Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας Σερρών διοργανώνει
για έκτη φορά αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro στις 14,15 & 16 Ιουνίου 2019.
O συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί τον 4ο αγώνα του πρωταθλήματος EnduroGp. Μετά την Γερμανία, την Πορτογαλία και την Ισπανία, ο μεγαλύτερος παγκοσμίως θεσμός στο χώρο του enduro έρχεται στις Σέρρες.
Οι άνθρωποι της ΛΑΜΣ και του Serres Offroad Premio, έχοντας μεγάλη εμπειρία σε διοργανώσεις τέτοιου είδους και μεγέθους, κατάφεραν σε λιγότερο από δύο μήνες να έχουν τα πάντα έτοιμα.
Η πόλη των Σερρών από την Δευτέρα 10 Ιουνίου θα αρχίσει να ζει σε ρυθμούς παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro.  Στην πόλη μας θα έρθουν όλες οι εργοστασιακές ομάδες που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Το κέντρο του αγώνα θα είναι στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, μέσα στο οποίο, και συγκεκριμένα στην πίστα motocross, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα. Η δεύτερη ειδική διαδρομή βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου και είναι η “enduro” ειδική διαδρομή του αγώνα. Η ποικιλομορφία του εδάφους της περιοχής του Αϊ Γιώργη έχει κάνει πολλές φορές τους αναβάτες του παγκοσμίου πρωταθλήματος να λατρέψουν αυτήν την ειδική διαδρομή.
Η Τρίτη ειδική διαδρομή βρίσκεται στην περιοχή της Ραχωβίτσας και αποτελεί την πιο τεχνική και δύσκολη διαδρομή του αγώνα.
Στο site της ΛΑΜΣ www.lams.gr υπάρχουν όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα.
Η ΛΑΜΣ περιμένει όλες τις Σερραίες και  τους Σερραίους  να αγκαλιάσουν την εκδήλωση αυτή και να παραβρεθούν στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών για να απολαύσουν ένα υπέροχο θέαμα.
         Με εκτίμηση
Serres Offroad Premio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.