Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΕΠΣ Σερρών : Παραμένει στις μεικτές ο Σάκης Τερζής

Στην τεχνική ηγεσία των Μικτών
ομάδων της Ε.Π.Σ. Σερρών παραμένει ο Σάκης Τερζής με συνεργάτες τους Κωστή Σιδηρόπουλο και Γιώργο Κομσή.
Το τιμ που οδήγησε την ομάδα Νέων στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος και στην 4η θέση στην Ελλάδα απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του προέδρου της Ένωσης Αθανάσιου Χατζηπαντελή και των μελών του Δ.Σ. κυρίως λόγω της εξαιρετικής και πρωτοποριακής δουλειάς που έγινε φέτος στις Μικτές ομάδες.
Για αυτήν την πολύ καλή δουλειά και την απόφαση να ανανεωθεί η συνεργασία με το τιμ των μικτών μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος της Ένωσης Αθανάσιος Χατζηπαντελής.
«Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε αυτό το προπονητικό τιμ. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσφορά τους και μάλιστα πρέπει να τονίσω ότι αυτά τα παιδιά ήρθαν αφιλοκερδώς να βοηθήσουν αυτήν την προσπάθεια και να  προσφέρουν στις Μικτές. Τους ευχαριστώ και για την προσφορά τους και για την δουλειά τους και για όλα. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα παιδιά ίσως να μην φτάναμε εδώ που φτάσαμε. Νιώθω περήφανος που τερματίσαμε 4οι σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι λίγο πράγμα μέσα σε 53 Ενώσεις να είσαι τέταρτος, πολλά από αυτά τα παιδιά να δέχονται κλήσεις από τις Εθνικές ομάδες και να υπάρχει ενδιαφέρον μεγάλων σύλλογοι για αυτά. Για μένα, για να γίνεις καλός ποδοσφαιριστής προέχει να αποκτήσεις παιδεία και στη συνέχεια ακολουθεί η εξέλιξη στο γήπεδο.  Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρει τα εύσημα από πάρα πολλούς προέδρους Ενώσεων οι οποίοι μου έδωσαν συγχαρητήρια και για τη δουλειά που έγινε στις Μικτές της Ε.Π.Σ. Σερρών και για την συμπεριφορά προπονητών και παικτών της ομάδας. Για όλα αυτά, μαζί με το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης αποφασίσαμε να διατηρήσουμε το ίδιο τιμ και για τη νέα χρονιά. Υπάρχει εμπιστοσύνη από μένα αλλά και από τα μέλη του Δ.Σ. σε αυτό το τιμ και επιθυμούμε να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά γιατί έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Όλα αυτά που έγιναν φέτος, εργομετρικά, αιματολογικές μετρήσεις κ.α είναι κάτι που έγινε για πρώτη φορά στις Σέρρες και μάλιστα σε άλλες Ενώσεις δεν γίνονται τέτοια πράγματα».
-Για το πόσο δύσκολη είναι η θέση του προπονητή των Μικτών ομάδων ο Αθανάσιος Χατζηπαντελής είπε:  
«Ο προπονητής παίρνει τα εύσημα αλλά και ο προπονητής γίνεται αποδέκτης όλης της γκρίνιας από τους γονείς και μια παράκληση που θέλω να κάνω στους γονείς είναι να αφήσουν τα παιδιά τους ελεύθερα και να μην θέλουν να κάνουν παρέμβαση σε αυτά  όταν αγωνίζονται ή όταν είναι να παίξουν σε κάποιο παιχνίδι διότι τα φορτώνουν με άγχος».
-Για το αν είναι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά ο Αθανάσιος Χατζηπαντελής είπε:
«Είμαι πολύ αισιόδοξος με αυτό το τιμ. Πιστεύω ότι φέτος  θα κάνουν ακόμα καλύτερη δουλειά γιατί ξεκινούν από τώρα τις δοκιμές και, όπως μου είπε ο κ. Τερζής θα ζητήσει από τους προπονητές να στείλουν παιδιά για να περάσουν και αυτά από τα δοκιμαστικά».

ΕΡΤ ΣΕΡΡΩΝ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.