Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Σέρρες Christmas Basketball Tournament U15: «Ο απολογισμός»

Τα μέλη της διοίκησης του Πανσερραϊκού
Κρι Κρι παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, προκειμένου να επιδώσουν στα μέλη του, το κάτωθι ενημερωτικό – ευχαριστήριο κείμενο, σχετικά με τη διοργάνωση του 1ου Christmas Basketball Tournament U15.
Ακολουθεί το κείμενο:
Tο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός του ελληνικού μπάσκετ στην περίοδο των φετινών εορτών διοργανώθηκε στις Σέρρες και είχε «άρωμα» τελικών Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων αφού συμμετείχαν ορισμένοι από τους ιστορικότερους συλλόγους της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, όπως ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος, ο Άρης Θεσσαλονίκης, η Χ.Α.Ν.Θ. και η διακεκριμένη Ακαδημία «ΔΕΚΑ», μαζί φυσικά με τις ομάδες της πόλης μας Αριστοτέλειο/Πανσερραϊκός Κρι Κρι και Ίκαροι.
Το Τουρνουά αυτό συνδιοργανώθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης μας από τον Δήμο Σερρών, τον Πανσερραϊκό Κρι Κρι και το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο, ενώ έλαβε χώρα υπό την αιγίδα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.), καθώς και του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών, στέλνοντας στο Πανελλήνιο το κοινωνικό μήνυμα της αξίας των εμβολιασμών στην παιδική ηλικία. Την πρωτοποριακή αυτή προσπάθεια που προβλήθηκε με ζωντανές συνδέσεις και εκπομπές σε όλη τη χώρα από ΕΡΤ και την Cosmote TV, στήριξαν οικονομικά διακεκριμένες Σερραϊκές Εταιρίες και Επιχειρήσεις:

□ Μέγας Χορηγός: ΚΡΙ ΚΡΙ  

 □ Χρυσοί Χορηγοί Ομάδων:

  • ΚΕΑ – Άρης Θεσσαλονίκης
  • FIBRAN – Παναθηναϊκός
  • METRON – Πανιώνιος
  • ΣΤΑΣΙΝΟΣ – Χ.Α.Ν.Θ.
  • ΚΑΝΤΖΑΣ – Ακαδημία «ΔΕΚΑ»
  • TERRA PARKING – Ίκαροι Σερρών
  • ΚΡΙ ΚΡΙ – Αριστοτέλειο/Πανσερραϊκός

 □ Χορηγοί:

  • ΣΥΦΑΣΕ
  • Μπρίκι Art Cafe
  • Kennedy Gastro& Coffee Bar
  • Μαθητικό Σπουδαστήριο Φροντιστήριο Μ. Εκπαίδευσης – Κέντρο Σχολικής Μελέτης
  • ΚΔΑΠ «Η Ομόνοια» Μοντεσσοριανός Βρεφικός – Παιδικός Σταθμός

 □ Χορηγοί αθλητικής ένδυσης:

  • TZIOVANIS Εξοπλισμοί Γεωτρήσεων
  • Anthrax Machines Θεσσαλονίκη
 □ Χορηγός αθλητικής διατροφήςSamaLife Ελληνική Σπιρουλίνα Σερρών

 □ Υποστηρικτές

  • Κεραμάρης Δ. – Μηρτσολίδης Κ. (Εμπορία Εμφιαλωμένων Νερών)
  • Nektar ΚΟΥΡΤΙΔΗ
  • PHILIPPOS Xenia Hotel
  • Sport Boutique (Λ. Παπαπαύλου 16)

 □ Χορηγοί επικοινωνίας:

ΕΡΤMetropolis Σερρών 97,2Anexartitos.gr
Cosmote TVSerrespostSerraikanea.gr

Οι περισσότεροι από τους 16 αγώνες του Τουρνουά που έλαβαν χώρα τόσο στο Δ.Α.Κ Σερρών όσο και στο γήπεδο στη Μεσοράχη Ν. Ζίχνης είχαν συναρπαστική εξέλιξη και έδωσαν την ευκαιρία στους Σερραίους φιλάθλους να απολαύσουν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ που έχουν γεννηθεί το 2003-2004 να παίζουν σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επίπεδο, μαζί φυσικά με τα «δικά μας παιδιά». Εκτός από τους απλούς φιλάθλους, το Τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αγγελίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών κ. Μωυσιάδης, ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ κ. Νικολόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών κ. Λώτης, σύσσωμο σχεδόν το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Χατζημιχαηλίδη, και, τέλος , το Δ.Σ. του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών.
Στην τελετή παρουσίασης των ομάδων τιμήθηκε από τους διοργανωτές μια μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού μπάσκετ, ο προπονητής της Ακαδημίας «ΔΕΚΑ» κ. Νίκος Χατζηβρέττας, πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής με την Εθνική μας ομάδα (116 συμμετοχές, 712 πόντοι), πρωταθλητής Ευρώπης το 2005 και δευτεραθλητής Κόσμου την επόμενη χρονιά, ο οποίος σε συλλογικό επίπεδο έχει κατακτήσει επίσης 6 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα Ελλάδας, καθώς και 2 Ευρωλίγκες, ενώ το 2002 αναδείχτηκε κορυφαίος σκόρερ της Α1 Κατηγορίας.
Το σημαντικότερο γεγονός όμως κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων είναι ότι οι αθλητές, οι συνοδοί και οι οικογένειες τους, που συνολικά ξεπέρασαν τα 250 άτομα, φιλοξενήθηκαν τις ημέρες των Εορτώνστην πόλη μας, τόνωσαν την αγορά μας και έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο της πόλης κ. Αγγελίδη και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο που τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη βοήθειά τους την προσπάθεια αυτή, τους φορείς και τους επιχειρηματίες του τόπου μας για την οικονομική τους στήριξη, τα ΜΜΕ για την προβολή του Τουρνουά και την κάλυψη των αγώνων, καθώς και τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τους αγώνες χειροκροτώντας τα παιδιά όλων των ομάδων. Υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε αυτή η εκδήλωση να αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα και να γίνει θεσμός για τις Σέρρες!
Με τιμή,
Το ΔΣ του
Τμήματος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.