Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Προ των ευθυνών της η ΝΔ

Η νέα θεσμική εκτροπή του Πολάκη αποδεικνύει
περίτρανα ότι ο Τσίπρας και η παρέα του θα κινηθούν με ανάλογες παρακρατικές πρακτικές με στόχο την εκλογική τους σωτηρία.
Δεν θα διστάσουν να πλήξουν του πολιτικούς τους αντιπάλους ρίχνοντας τόνους λάσπης για να δημιουργήσουν εντυπώσεις στους εν δυνάμει ψηφοφόρους τους.
Αυτό έδειξε η σκευωρία της Novartis, αυτό δείχνει και η εκβιαστική υποκλοπή κατά του Στουρνάρα.
Φανταστείτε τι άλλες αθλιότητες θα μηχανευθούν οι ολετήρες όσο πλησιάζουν οι κάλπες.
Όπως επανειλημμένα έχουμε γράψει, εκ των πραγμάτων, η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να μπει ανάχωμα στις ελεεινές πρακτικές των θλιβερών κυβερνώντων είναι η Νέα Δημοκρατία.
Δυστυχώς, όμως, αντί να κινηθεί επαναστατικά και πατριωτικά, ακόμη και τώρα, συνεχίζει να πορεύεται με την βολική πολιτική του ώριμου φρούτου.
Πολιτική, που θα μπορούσε να θεωρηθεί ορθή, εφόσον ο Τσίπρας και οι συνδαιτυμόνες του ήταν ορθοί κυβερνήτες.
Αντίθετα, αυτό που βλέπουμε είναι ότι με τις ραδιουργίες τους η χώρα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην ολοκληρωτική μαδουροποίηση.
Συνεπώς, στις έκτακτες καταστάσεις απαιτούνται κι έκτακτα μέτρα.
Μέτρα, που έλαβαν μέχρι και οι Αλβανοί γείτονές μας, οι οποίοι δεν φημίζονται για τις δημοκρατικές τους ευαισθησίες.
Εντούτοις, μπροστά στην απειλή της κατάρρευσης της χώρας τους λόγω της διεφθαρμένης κυβέρνησης Ράμα, η αντιπολίτευση εκμεταλλεύτηκε τα όπλα που της παρέχει το σύνταγμα, και παραιτήθηκε απαιτώντας εκλογές.
Λύση, που πρώτο το Antinews είχε προτείνει στην ΝΔ με αφορμή την ψηφοφορία της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών.
Κάτι που δεν έπραξε, επιλέγοντας την χαλαρή στάση στη Βουλή.
Αυτή η χαλαρή στάση, ωστόσο, βοήθησε για να παραδοθεί ευκολότερα η Μακεδονία στους Σκοπιανούς.
Τώρα που όλη η χώρα κινδυνεύει να παραδοθεί στο μίσος και τον διχασμό με άγνωστες τις συνέπειες, με το δηλητήριο που ποτίζουν καθημερινά την κοινωνία οι οικτροί κυβερνώντες για να διασωθούν, τί σκοπεύει να κάνει η ΝΔ;
Θα αλλάξει τακτική ή θα αφήσει τους Συριζαίους να κάψουν τη χώρα συθέμελα;
Δεν αντιλαμβάνονται οι φωστήρες της Πειραιώς ότι με την εγκληματική αδράνεία τους, αφενός δεν θα μπορούν να διοικήσουν μια καμένη γη, αφετέρου ενδέχεται να καταστούν συνένοχοι στο έγκλημα;
Για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων είναι επιβεβλημένο να τεθούν προ των ευθυνών τους.
Παραίτηση πάραυτα για να προκαλέσουν πολιτικά τετελεσμένα.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να αντιμετωπιστούν οι κατσαπλιάδες και να σωθεί η πατρίδα . Αν πραγματικά θέλουν να την σώσουν.
Διότι αν περιμένουν να την σώσουν όταν ο λαοπλάνος αποφασίσει να κάνει εκλογές, τις οποίες είναι πιθανό να νοθεύσει με ελληνοποιήσεις κι άλλα τερτίπια, ζήτω που καήκαμε!
Ξυπνήστε... φιλελεύθερα αδέρφια!!!


 http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.