Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Άδειασαν Σ/Μ ¨¨ξήλωσαν ¨¨ ΑΤΜ στην Τούζλα

Μια αρκετά καλά οργανωμένη ληστεία έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Παραασκευής προς Σάββατο στην παραλία Οφρυνίου (Τούζλα) σε υποκατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Μασούτης» αφαιρώντας το μηχάνημα του ΑΤΜ.

Άγνωστοι δράστες στάθμευσαν με ένα φορτηγάκι (το οποίο νωρίτερα φέρεται να είχε κλαπεί από τις Σέρρες) έξω από το υποκατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Μασούτης» που λειτουργεί εκεί και έκαναν όπισθεν, σπάζοντας την τζαμαρία του. Εν συνεχεία, με τη βοήθεια ιμάντων, αφαίρεσαν από το σούπερ μάρκετ το μηχάνημα ΑΤΜ που διέθετε και, αφού το φόρτωσαν σε ένα αγροτικό όχημα με τη βοήθεια γερανού -που διέθετε το φορτηγάκι που χρησιμοποιήθηκε αρχικά-, αποχώρησαν χωρίς κανείς να τους αντιληφθεί.
Το αγροτικό όχημα εντοπίστηκε λίγο αργότερα σε ερημική περιοχή, ωστόσο το ΑΤΜ «είχε κάνει φτερά». Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό που διέθετε, εικάζεται ότι -με βάση το γεγονός πως την Παρασκευή, ελάχιστες ώρες νωρίτερα, είχε γεμίσει με χρήματα- το ποσό αυτό ανέρχεται σε περίπου 30.000 €

Διαβάστε περισσότερα στο kavala-portal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.