Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Η επόμενη ημέρα...

Όποιοι εθελοτυφλούν ότι οι Σκοπιανοί θα τηρήσουν τα
συμφωνηθέντα στην συμφωνία των Πρεσπών, μάλλον θέλουν ν' αγνοούν την προκλητική συμπεριφορά τους απέναντι στην Ελλάδα από συστάσεως του κρατιδίου τους.
Ας μην έχουμε αυταπάτες:
-Οι σκοπιανοί θα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τον όρο Μακεδονία ως επίσημη ονομασία. Άλλωστε ο ...γενναιόδωρος Κοτζιάς τους παραχώρησε μια πενταετία για να ολοκληρωθεί η μετονομασία.
-Με την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ, στρατιωτικά, θα μετατραπούν σε... αποικία των Τούρκων με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εθνική μας ασφάλεια.
-Θα προκαλούν συνέχεια για την ύπαρξη "μακεδονικής μειονότητας" στη Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Μακεδονία.
-Θα προβάλλουν διαρκώς αντιρρήσεις και θα εγείρουν προκλητικές αξιώσεις για την αποκλειστική χρήση του ονόματος Μακεδονία από τους ίδιους. Περιμένω να δω τι θα λένε κάποιοι πρόθυμοι επιχειρηματίες της Μακεδονίας που δεν βλέπουν... προβλήματα από την εφαρμογή της συμφωνίας.
-Ο αλυτρωτισμός τους θα ενταθεί επειδή ακριβώς αισθάνονται δικαιωμένοι και νικητές στην διαμάχη τους με την Ελλάδα.
-Τέλος, πολύ φοβούμαι, ότι συμφωνία αυτή θα χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για την επίλυση των διαφορών μας με την Αλβανία και την Τουρκία και ο νοών, νοείτω.

 http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.