Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Σέρρες : Εκδήλωση για την εορτή των τριών Ιεραρχών

Ο Τομέας Επιστημόνων και Εκπαιδευτικών  του Συλλόγου
«Ο Μέγας Βασίλειος» διοργανώνει εκδήλωση, στα πλαίσια της εορτής των Τριών Ιεραρχών, προς τιμή του επιστημονικού και  εκπαιδευτικού κόσμου του Νομού μας, το βράδυ της Τρίτης  29 Ιαvoυαρίoυ 2019 με το ακόλουθο πρόγραμμα:
  • Στις 6:00  το  απόγευμα, θα τελεστεί  ο πανηγυρικός  Εσπερινός των Τριών Ιεραρχών στον  Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Ταξιαρχών Σερρών.
  • Στις 7:30 μ.μ. θα ακολουθήσει δεξίωση προς τιμή των εκπαιδευτικών και των  επιστημόνων  στην αίθουσα της Εvώσεως Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή» (Γ.Ε.Χ.Α.), Κύπρου 5, απέναντι από τον Μητροπολιτικό Ναό.
  • Στις 8:00  μ.μ. θα γίνει ομιλία με θέμα «Η διαχρονική σημασία της εορτής των Τριών Ιεραρχών» και ομιλητή τον κ. Νικόλαο Ιντζεσίλογλου, Ομότιμο Καθηγητή Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με χορωδία και απαγγελία σχετικού με την εορτή κειμένου.
Για τους γονείς με μικρά παιδιά, παρέχεται η δυνατότητα φύλαξης και απασχόλησής τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.