Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Πανσερραικός : Ντέρμπι στην Καβάλα

Το πρώτο του δυνατό κρας τεστ στο Πρωτάθλημα
σήμερα ο Πανσερραϊκός, ο οποίος κοντράρεται στο «Ανθή Καραγιάννη» απέναντι στην Καβάλα σε ένα πραγματικό ντέρμπι ονομάτων αλλά και ουσίας στον 1ο όμιλο.
Ο Αγγελος Κούτλας μίλησε στο πλαίσιο της Media Day του Πανσερραϊκού για το ματς, υπογραμμίζοντας τα κίνητρα που υπάρχουν στο στρατόπεδο των Σερραίων ενόψει του αυριανού ντέρμπι. «Ηταν πολύ ελπιδοφόρα η εκκίνηση, μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Στο χέρι μας είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που έχουν δημιουργηθεί. Η ομάδα θα παλέψει με νύχια και δόντια για το θετικό αποτέλεσμα. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο και πιστεύουμε ότι η δουλειά μας θα μπορέσει να βγει στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ένα ματς που το περιμένεις, έτσι κι αλλιώς, πόσο μάλλον τώρα μετά από αυτήν την εκκίνηση. Δεν υπάρχει άγχος, αλλά δίψα για διάκριση», σημείωσε.
Για την κρισιμότητα της αναμέτρησης πρόσθεσε: «Δεν είμαστε ούτε στο ένα έκτο του Πρωταθλήματος. Προφανώς και πάμε για τη νίκη, όμως, όποιο αποτέλεσμα και να έρθει ούτε σε ανεβάζει κατηγορία, ούτε σε θέτει εκτός στόχων. Είναι κομβικό το ματς και κάνω έκκληση στον κόσμο να μας βοηθήσει. Η υποστήριξη έχει σημασία κυρίως στα δύσκολα. Αν έχεις περάσει κάποιες καταστάσεις, όπως ο Πανσερραϊκός τα τελευταία χρόνια, δεν μπορεί να σε φοβίσει ένα ματς με την Καβάλα».

ΜΙΚΡΗ ΛΙΓΚΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.