Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Δήμος Σερρών : Καταρρέει σαν χάρτινος πύργος το προεκλογικό αφήγημα των ΕΝΤΟΣ

 


 

Σε εφιάλτη για την παράταξη των ΕΝΤΟΣ έχουν εξελιχθεί οι συνεδριάσεις της δημοτικής επιτροπής .Οτι κατήγγειλαν οτι κανουν οι Σύμμαχοι και ότι υποσχόταν οτι θα το σταματήσουν .Όχι απλά το επαναλαμβάνουν αλλά το έχουν κάνει πάγια τακτική . Τα προ ημερησίας διάταξης θέματα έρχονται σωρηδόν με τους εισηγητές αντιδημάρχους , είτε να μην εμφανίζονται για να δικαιολογήσουν το κατεπείγον. Ή όσοι παρευρίσκονται αρκετές φορές ομολογούν οτι δεν ειναι κατεπείγον. Οι απευθείας αναθέσεις ( νόμιμες , νομιμοτατες  για να μην παρεξηγούμαστε ) ειναι η μονή διαδικασια με την οποία λειτουργεί μέχρι σήμερα η νέα δημοτική αρχή .Πολλές από τις εισηγήσεις των θεμάτων με λάθη . Οι υπηρεσιακοί παράγοντες που θα μπορούσαν να δώσουν εξηγήσεις και απαντήσεις έχουν αποκλειστεί από τις συνεδριάσεις .Παρά το αιτημα της αντιπολίτευσης να παρευρίσκονται όταν κρίνεται απαραίτητο

 Ο πρόεδρος μονίμως με την πλάτη στον τοίχο να ζητά επανειλημμένως συγνώμη υποσχόμενος οτι δεν θα επαναληφθεί ( μέχρι την επόμενη συνεδρίαση ) . 

Τελικά η εκδίκηση ειναι κρύο πιάτο και οπως φαινεται οι Σύμμαχοι άρχισαν να τον σερβίρουν με το καλημέρα στους ΕΝΤΟΣ

3 σχόλια:

  1. Επιτέλους θα βγει ο Νίκος ο Κουφοτολης να απαντήσει; είχε γράψει μια νουβέλα αυτό δεν είναι απάντηση. Είχε υποσχεθεί ότι δεν θα δούλευαν με απευθείας αναθέσεις αλλά με διαγωνισμους. Μέλος της λουλουδουπολης ήμουν και έχω απαίτηση να ενεργεί όπως υποσχέθηκε στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θέλατε τον Αλέκο Ε; Να τους χαίρεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λουλουδοδικης στο τέλος της πενταετίας θα μετανιώνει πίκρα την εκλογή του και στη συμμετοχή του στα κοινά. Δεν θα υπάρχει άνθρωπος να του λέει καλημέρα, με τόσο κράξιμο που έχει ρίξει και τόσο μηδενικό έργο που θα παρουσιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.