Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥΑλλάζει ο καιρός το επόμενο διήμερο, όπως ενημερώνει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με έκτακτο δελτίο καιρού.
Η μεταβολή αυτή θα ξεκινήσει από αύριο Τέταρτη, κυρίως στις βορειοδυτικές περιοχές της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους.
Δείτε παρακάτω ποιες περιοχές θα επηρεαστούν:
1. Αύριο Τέταρτη (15-08-18) τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιερία), η Θεσσαλία (δυτική και βόρεια) και ορεινές-ημιορεινές περιοχές της δυτικής Στερεάς.
2. Την Πέμπτη (16-08-18) κατά διαστήματα μέχρι το βράδυ και κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα η Ήπειρος, η δυτική Μακεδονία και η κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πέλλα, Ημαθία, Πιερία).
Μέχρι το απόγευμα πιθανόν το βόρειο Ιόνιο. Το μεσημέρι-απόγευμα πιθανόν η δυτική Στερεά, η κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία, η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.