Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΙΚΑΡΟΙ Σερρών : Στους Φαιάκες ο αρχηγός

ΜΠΑΣΚΕΤ Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Ο αρχηγός δεν μένει πια εδώ! (φωτορεπορταζ)Οι νεοφώτιστοι στην Β’ Εθνική μπάσκετ Φαίακες
Κέρκυρας ανακοίνωσαν την Παρασκευή (20/7) το μεσημέρι  ότι συμφώνησαν με τον Πέτρο Γρίψιο (αρχηγός μέχρι χθες  της ομάδας των Ικάρων) να ενισχύσει την ομάδα στο πρωτάθλημα του Βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής.
Ο 26χρονος Σερραίος power forward, ολοκλήρωσε τον κύκλο του στους Ικάρους, από τους οποίους  ξεκίνησε την πορεία του, και έφτασε να αγωνιστεί μαζί τους στην Α2 την περίοδο 2011 ως 2013, ενώ η μοναδική ομάδα που αγωνίστηκε εκτός από ομάδα των Σερρών ήταν η Σουηδική , White Eagles της Στοκχόλμης την σεζόν 2010-2011.
Την περασμένη σεζόν 2017-2018 είχε μέσο όρο 11,3 πόντους ανά παιχνίδι  και 32 εύστοχα τρίποντα σε 28 παιχνίδια που αγωνίστηκε.
Πλέον κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και θα αγωνίζεται στη νεοφώτιστη ομάδα της Κέρκυρας, και αντίπαλος των Ικάρων στη νέα αγωνιστική σεζόν 2018-2019, υπό τις οδηγίες του Πάνου Κοντογιάννη.

Του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

(με στοιχεία από το tsiotras.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.