Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Βασίλης Περδικίδης : Έτσι η εγκληματική οργάνωση έγινε σύσταση συμμορίας .

Αποτέλεσμα εικόνας για περδικιδης βασιλης«Ουδείς από τους μάρτυρες κατέθεσε κατά τρόπο
συγκεκριμένο για την ύπαρξη συμφωνίας του προέδρου της ομάδας Γεωργίου Αρβανιτίδη με τον Ευάγγελο Μαρινάκη ή άλλο υπεύθυνο παράγοντα της ομάδας του Ολυμπιακού, ώστε να λήξει με σκορ 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Τα όσα ανέφερε σχετικά αλλά όλως αορίστως στην από 7-4-2014 ένορκη κατάθεσή της η μάρτυρας Αικατερίνη Τσιαμούρα, η οποία διατηρούσε για κάποιο χρονικό διάστημα προσωπική σχέση με τον Γ. Αρβανιτίδη, δεν κρίνονται πειστικά, αφού η ίδια στη νεότερη από 11-6-2015 ένορκη κατάθεσή της ενώπιον του Ανακριτή, αναίρεσε το αντίστοιχο περιεχόμενο της προηγούμενης κατάθεσής της.
Ο ΣΑ ΠΙΝΤΟ ΤΑ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΑΛΛΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ!Ο Φύσσας υποστήριξε πως:
«Στις 4-2-2015 διεξήχθη στο γήπεδο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ο αγώνας Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1. Τον αγώνα παρακολούθησα από την τηλεόραση και είδα ότι, μετά το τέλος του, ο Σα Πίντο εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και φιλούσε έναν-έναν τους παίκτες του, γεγονός που μου προξένησε εντύπωση.
»Την επόμενη μέρα ο κ. Σα Πίντο παραιτήθηκε από τη θέση προπονητή του Ατρόμητου. Λίγες μέρες αργότερα επικοινώνησα μαζί του τηλεφωνικά για να μάθω νέα του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μου ανέφερε ότι τρεις ώρες περίπου πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κ. Γιάννης Αγγελόπουλος και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Σπανός του ζήτησαν να αλλάξει την εντεκάδα που είχε αποφασίσει ν’ αγωνιστεί και να αντικαταστήσει κάποιους βασικούς παίκτες. Ο Σα Πίντο θεώρησε το αίτημά τους ως ηθελημένη αποδυνάμωση της ομάδας του και εύνοια προς την αντίπαλη ομάδα και αποφάσισε να αντικαταστήσει μεν κάποιους βασικούς παίκτες όπως του ζητήθηκε αλλά μετά τον αγώνα να διακόψει τη συνεργασία του με την ομάδα, γεγονός που ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του πριν τον αγώνα. Ο Σα Πίντο δεν μου ανέφερε ποιους παίκτες του ζητήθηκε να αντικαταστήσει από την αρχική εντεκάδα αλλά βλέποντας τους αναπληρωματικούς παίκτες του Ατρόμητου σε εκείνον τον αγώνα μου προκαλεί εντύπωση η απουσία από την εντεκάδα του Πίτου Γκαρσία ο οποίος είχε αγωνιστεί στα 14 από τα 15 ματς με τον Σα Πίντο προπονητή, του Στέφανο Ναπολεόνι ο οποίος είχε αγωνιστεί ως βασικός στους 12 από τους 15 αγώνες με προπονητή τον Σα Πίντο, του διεθνούς Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος μεταγράφηκε στον Ατρόμητο τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αφού έπαιξε ένα ματς ως αλλαγή, έπαιξε τα επόμενα τέσσερα ματς πριν αυτό με τον Ολυμπιακό ως βασικός και του Κυριάκου Κιβρακίδη ο οποίος για τέσσερα ματς πριν αυτό, ήταν βασικός. Ο κ. Σα Πίντο επίσης μου ανέφερε ότι σε κανέναν άλλο αγώνα μέχρι τότε δεν του είχε ζητηθεί από τον τεχνικό διευθυντή, τον πρόεδρο ή άλλο στέλεχος της ομάδας του Ατρόμητου να βγάλει από την ενδεκάδα βασικούς παίκτες, ούτε του είχε γίνει οποιαδήποτε άλλη υπόδειξη ή παρέμβαση στο έργο του».
Η ΚΥΒΙΣΘΗΣΙΣ ΚΟΥΓΙΑ!
«Ο έτερος βασικός μάρτυρας της υπόθεσης Αλέξιος Κούγιας, κατ’ εξοχήν γνώστης του χώρου του ποδοσφαίρου, αλλά και του παρασκηνίου αυτού, στην από 31-12-2013 ένορκη μαρτυρική του κατάθεση ανέφερε ότι το ποδόσφαιρο διοικεί και σήμερα ομάδα παραγόντων και υπαλλήλων της ΕΠΟ (την οποία εσφαλμένως αποκαλεί εγκληματική οργάνωση), χωρίς να αναφέρει ότι στην ομάδα αυτή περιλαμβάνεται και ο Ευάγγελος Μαρινάκης.
»Κατά συνέπεια, οι επικαλούμενες από τον μάρτυρα προτροπές αφενός του Σοφοκλή Πιλάβιου (που ο τελευταίος ουδόλως επιβεβαίωσε κατά τις μαρτυρικές καταθέσεις του), αφετέρου του Αριστείδη Σταθόπουλου και Ιωάννη Ιωαννίδη, όταν απευθύνθηκε(Αλ. Κούγιας) σε αυτούς για την προστασία των συμφερόντων της Παναχαϊκής, η οποία κατά τη γνώμη του αδικείτο, “να πάει να τα βρει με τον Μαρινάκη”, όπως και η προσωπική του εκτίμηση ότι ο ορισμός του διαιτητή Δημητρόπουλου στον αγώνα κυπέλλου μεταξύ Παναχαϊκής και Ολυμπιακού ήταν μια προσωπική του τιμωρία κι έγινε από τον Μαρινάκη, δεν μπορούν να οδηγήσουν στην κρίση ότι ο τελευταίος είχε οποιαδήποτε συμμετοχή στην ομάδα των λοιπών κατηγορουμένων, αφού ο ίδιος ο μάρτυρας(Αλέξιος Κούγιας) στην από 31-3-2015 νεότερη χωρίς όρκο μαρτυρική κατάθεσή του ρητά και κατηγορηματικά κατέθεσε ότι ο Ευάγγελος Μαρινάκης δε συμμετέχει στην καθ’ αυτόν εγκληματική οργάνωση και όσα είχε ήδη καταθέσει σε βάρος του ήταν αποτέλεσμα του “προσωπικού μίσους”, που είχε για τον Ευ. Μαρινάκη», όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.