Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Απόλλων Παραλιμνίου : Με τον αέρα του πρωτοπόρου


Με ένα γκολ του Κουτζαβασίλη  στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλων Παραλιμνίου πέρασε από την έδρα
του Ορφέα Ξανθης και παρέμεινε στην κορυφή αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά από Καβάλα και Χρυσούπολη 



Ο Απόλλων είχε ευκαιρία και στο 36 με τον Λιάρα να κάνει ένα σουτ, αλλά να βλέπει τον Ρούφο να κάνει μια εντυπωσιακή απόκρουση


Στο 44 πολύ  δυνατό σουτ του Γιάννη Καραγκιόζη λίγο έξω από την περιοχή του Απόλλωνα στην Ξάνθη, όμως ο Γουναρίδης έστω και με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε και κράτησε το 0-1.
στο 75 Νέα μεγάλη ευκαιρία στη Ξάνθη, για τον Ορφέα, με τον Γιάννη Καραγκιόζη να κάνει μια σέντρα από δεξιά, τον Κατρανίτσα να πιάνει το σουτ που όμως ήταν αδύναμο και απομακρύνθηκε.

 Στην Ξάνθη, ο Μπάμπης Χατζημεστής επέλεξε ο Ορφέας να ξεκινήσει με τους: Ρούφο, Κατρανίτσα, Τορομανίδη, Μακράκη, Μαυρόπουλο, Καραγκιόζη Β., Καραγκιόζη Γ., Χαλήλ Ιμπράμ, Μουμίν Ογλού, Μαλαδένη, Μπουνταγκίδη.
Από την άλλη ο φιλοξενούμενος Απόλλωνας Παραλιμνίου ξεκινά με τους: Γουναρίδη, Πολυζωΐδη, Τάκα, Κουτζαβασίλη, Μερεσιώτη, Τριανταφύλλου, Λιάρα, Ρούμπο, Γαϊδαρτζή, Ναλμπάντη, Μουτεσίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.