Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Ανδρέας Ανδρεάδης : Σ' έναν νεκρό πλανήτη δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας

Η "πράσινη επανάσταση" σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στην Αυστραλία.

Η μπαταρία αποθήκευσης ενέργειας που παράγεται από ανανεώσιμες πηγές (ηλιακή και αιολική) και τοποθετήθηκε από την ΤESLA στα νότια της τεράστιας αυτής χώρας, είναι μια συσκευή που μπορεί να αλλάξει το ενεργειακό μέλλον όλου του κόσμου.
Να δώσει λύσεις για την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας σε εκατομμύρια νοικοκυριά, να δημιουργήσει νέες αναπτυξιακές-επενδυτικές προοπτικές και θέσεις εργασίας, να συμβάλλει αποτελεσματικά στην παγκόσμια προσπάθεια για την αναχαίτιση της καταστροφικής υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Ας δούμε περισσότερα για αυτό το μεγάλο τεχνολογικό επίτευγμα , μέσα από ένα καλό άρθρο που δημοσιεύτηκε χθες Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στην εφημερίδα «Καθημερινή».
Και όλα αυτά ας είναι ένα μήνυμα προς τους πολιτικούς της Κυβέρνησης αλλά και της Αντιπολίτευσης, που επιμένουν εσφαλμένα ότι η χώρα μας μπορεί να βγει από την κρίση, με νέες επενδύσεις στον λιγνίτη και σε άλλα ρυπογόνα και ακριβά ορυκτά καύσιμα.
Η απάντηση σε αυτές τις συντηρητικές απόψεις-επιλογές έχει δοθεί από καιρό από πολλούς ειδικούς και επιστήμονες , ακόμα και από τις ενώσεις των εργαζομένων όπως η ΓΣΕΕ που διεκδικούν μεταξύ των άλλων και νέες θέσεις εργασίας
«Σ' έναν νεκρό πλανήτη δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας».
http://www.kathimerini.gr/…/sthn-aystralia-leitoyrgei-h-mpa…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.