Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Δήμος Αμφίπολης : Στην Κορμίστα ο Προκόπης Παυλόπουλος

Αποτέλεσμα εικόνας για εκδήλωση μνήμης στην ΚορμίσταΟ Προκόπης Παυλόπουλος θα τιμήσει με την παρουσία του την  εκδήλωση μνήμης στην Κορμίστα, για την
συμπλήρωση 76 χρόνων από την σφαγή των 91  κατοίκων της περιοχής από τους Βουλγάρους το 1941- Επίσης, ο κ. Παυλόπουλος θα επισκεφτεί τον Τύμβο Καστά τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης και θα ενημερωθεί για την ανασκαφή στο χώρο .

Τον δήμο Αμφίπολης πρόκειται να επισκεφτεί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπιος Παυλόπουλος την 1η Οκτωβρίου  2017. Ο κ. Παυλόπουλος ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του δημάρχου Αμφίπολης θα συμμετάσχει στην  εκδήλωση μνήμης στην Κορμίστα, για την συμπλήρωση 76 χρόνων από την σφαγή των 91  κατοίκων της περιοχής από τους Βουλγάρους το 1941.
Σύμφωνα με πληροφορίες της « Σ» ,( το πρόγραμμα δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί)   ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Κορμίστα και στην συνέχεια στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αμφίπολης, στο δημαρχείο στο Ροδολίβος θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης του δήμου Αμφίπολης. Ακολούθως ο κ. Παυλόπουλος θα επισκεφτεί τον Τύμβο Καστά στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης και θα ενημερωθεί για την ανασκαφή στο χώρο .
Επίσης θα παρατεθεί γεύμα προς τιμήν του προέδρου της Δημοκρατίας από το δήμο  Αμφίπολης,  σε κέντρο στα Κερδύλια του δήμου Αμφίπολης Σερρών  
Επισημαίνεται ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος, ως  πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει επισκεφτεί την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών ,τον Μάιο του 2015 για λίγες ώρες την πόλη των Σερρών και την Πρώτη Σερρών, τον Οκτωβρίου του  2015  το Ρούπελ και το Ακριτοχώρι Σιντικής και  τον Μάρτιο του 2017 την πόλη των Σερρών στο πλαίσιο των λατρευτικών και εορταστικών εκδηλώσεων για τους Αγίους Θεοδώρους, Κατά την διάρκεια της τελευταίας του επίσκεψης ανακηρύχθηκε δημότης του δήμου Σερρών και του απονεμήθηκε το κλειδί της πόλης των Σερρών.
Δήμητρα Μετόκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.