Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Πανσερραικός : Στα 3-5 πηγάδια από σήμερα 22/9

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-0... ΣΕ 72 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!Μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί η μεταβίβαση του
Πανσερραϊκού στους νέους ιδιοκτήτες όμως όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και η νέα σελίδα για τον Πανσερραϊκό γύρισε. Ήδη πολλές ήταν οι αλλαγές που είδαμε χθες όσοι βρεθήκαμε στο Δημοτικό, στον αγώνα Κυπέλλου(νέος προπονητής, νέοι ποδοσφαιριστές, ενδυμασία). Μάλιστ ο νέος προπονητής πριν μέρες είχε ζητήσει να περάσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές εργομετρικά τεστ. Και δεν έμεινε μόνον σ’ αυτό, αφού χθες μετά τον αγώνα ανακοίνωσε ότι η ομάδα θα κάνει κανονική προετοιμασία μιας και η πρεμιέρα στην Football League αργεί ακόμη.
Το χαρακτηριστικό το σχόλιο για την προετοιμασία του νέου προπονητή Περικλή Αμανατίδη στη συνέντευξη Τύπου, μετά το νικηφόρο ματς κυπέλλου με τον Εργοτέλη.
"Δεν θα κάνουμε μίνι προετοιμασία. Θα κάνουμε προετοιμασία. Ότι δεν έγινε μέχρι τώρα. Δεν πειράζει, κάλλιο αργά παρά ποτέ» 
Η ομάδα αναμένεται να παραμείνει στα 3-5 Πηγάδια για περίπου μία εβδομάδα.


http://www.serresgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.