Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΟΔΕ Σερρών : Επιστολή ¨¨ φωτιά ¨¨ για τα έργα και τις ημέρες των γαλάζιων στελεχών

Αποτέλεσμα εικόνας για νοδε σερρωνΜαθαίνω οτι επιστολή  ¨¨φωτιά ¨¨ θα αποσταλεί τις επόμενες ημέρες στο Μοσχάτο  . Στην επιστολή που
όπως έμαθα είναι πολυσέλιδη περιγράφονται τα έργα και οι ημέρες των πρωτοκλασάτων γαλάζιων στελεχών ( βουλευτές , υποψήφιοι βουλευτές , κομματικά στελέχη ) . Τα οποία με την δράση τους το μόνο που κάνουν είναι να διαλύουν την κομματική οργάνωση ενώ έχουν προκαλέσει και την οργή της κομματικής βάσης της ΝΔ στις Σέρρες η οποία αγνοείται . όπως πληροφορήθηκα αναφέρεται οτι υπάρχει ένας προσωπικός πόλεμος μεταξύ των Σερραίων γαλάζιων οι  οποίοι κινούνται με μόνο γνώμονα την προσωπική τους επιβίωση . Αδιαφορώντας για το γενικότερο καλό του κόμματος .Μάλιστα όπως σημειώνεται ο κάθε παράγοντας και παραγοντίσκος έχει δημιουργήσει το προσωπικό του βιλαέτι και ομάδα  . Ενω αναφέρονται παραδείγματα από κομματικές εκδηλώσεις όπου  κολαούζοι των Σερραίων παραγοντίσκων με το πρόσχημα της αγωνίας τους για το κόμμα  επιτίθενται σε εσωκομματικούς αντιπάλους .
Επίσης η επιστολή επιρρίπτει την ευθύνη για τις αποτυχημένες κομματικές εκδηλώσεις του τελευταίου χρόνου σε αυτή ακριβώς την προσωπική διαμάχη αφού  ο καθένας καλεί στις εκδηλώσεις μόνο όσους θεωρεί δικούς του .Με αποτέλεσμα όπως σημειώνεται σε κάθε εκδήλωση να καλούνται μόνο 100 με 150 άτομα .
Επίσης ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην προσπάθεια υποβάθμισης του κομματικού οργάνου και του προέδρου της ΝΟΔΕ οι οποίοι θεωρούνται εμπόδιο στην δράση τους.

ΥΓ Σύντακτης της επιστολής είναι άνθρωπος ο οποίος δεν έχει κάποιο θεσμικό ρόλο στα κομματικά όργανα της γαλάζιας παράταξης στις Σέρρες . Αλλά από την ημέρα της εκλογής του Κυριακου στην προεδρία έχει αναλάβει ρόλο τοποτηρητη στις Σέρρες αφού διατηρεί ανοιχτή γραμμη με ανθρώπους του προέδρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.