Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Σιωπή από τον Βασίλη Τερζή για την φιλανθρωπική εκδήλωση .

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ ΣΕΡΡΕΣΗ απόλυτη σιωπή από την πλευρά της ΚΕΔΗ Σερρών για τα όσα έγιναν πριν και κατά την διάρκεια της
φιλανθρωπικής εκδήλωσης με τον Ζαφείρη Μελά και μας έκανε και πάλι δυστυχώς αρνητικά πρώτο θέμα πανελλαδικά . Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ Στέφανος Φωτιάδης ζήτησε από τον πρόεδρο της ΚΕΔΗ Σερρών κ Τερζή να ενημερώσει το σώμα για το τι ακριβώς συνέβη . Ο κ Τερζής αρνήθηκε να πει το οτιδήποτε ανακοινώνοντας οτι θα τοποθετηθεί μετά την εκδίκαση της υπόθεσης από το δικαστήριο των Σερρών την Παρασκευή .
Δηλα΄δη πρέπει να εκδικαστεί η υπόθεση για να ενημερώσει ο κ Τερζής το δημοτικό συμβούλιο ποιος υπέβαλλε το αίτημα να του παραχωρηθεί δωρεάν το θερινό θεατράκι . Η να κοινοποιήσει την σχετική απόφαση του ΔΣ της ΚΕΔΗΣ .Γιατί αν δεν κάνουμε λάθος αυτη είναι η διαδικασία που προβλέπεται .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.