Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Επιμελητήριο Σερρών : Μήπως ..¨Διολισθαίνουμε ¨¨στον λαϊκισμό Χρήστο μου ???

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΓΚΛΑΣΕκλογές έρχονται στο Επιμελητήριο τον
Δεκέμβριο αν και ο πρόεδρος κ Χρήστος Μέγκλας εμφανίστηκε άνετος στις δηλώσεις του σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Καλαιτζιδη .Αν και πήρε και την <<ευλογία >> του περιφερειάρχη κ Τζιτζικώστα , να σας πω οτι τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα . Αφού ένας σημαντικός αριθμός υποψηφίων που στήριξαν τον Χρήστο Μέγκλα στις προηγούμενες εκλογές δεν θα τον στηρίξει αυτή τη φορά .
Αποτέλεσμα αυτής της ..ταραχής που επικρατεί στο στρατόπεδο του προέδρου είναι και η χθεσινή ανακοίνωση του Επιμελητηρίου που <<πανηγυρίζει >> οτι ο κ Μέγκλας προσκλήθηκε στην ομιλία του πρωθυπουγού Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της ΔΕΘ .Η είδηση θα ήταν να μην προσκληθεί αφού είθισται εδώ και πολλά χρόνια στην ομιλία του εκάστοτε πρωθυπουργού να καλούνται οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων , αφήστε που ο κ Μέγκλας ( με υπογραφή Μαρίας Κόλλια ) είναι και μέλος του ΔΣ της HELEXPO η οποία διοργανώνει την ΔΕΘ .
Δεν ξέρω ποιοι συμβουλεύουν τον πρόεδρο αλλά αυτές οι πρακτικές δείχνουν οτι ο πρόεδρος μάλλον διολισθαίνει στον λαϊκισμό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.