Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

ΕΠΣ Σερρών : Έχασε το πρώτο ¨¨στοίχημα ¨¨ η διοίκηση Χατζηπαντελή ???

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗΣΣτην τελική ευθεία μπαίνουν οι ομάδες που
αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Σερρών αφού σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινα η αγωνιστική περίοδος 2017-2018 . Και η νέα διοίκηση του Σάκη Χατζηπαντελή φαίνεται πως χάνει το πρώτο στοίχημα που είχε βάλει από την πρώτη ημέρα της εκλογής της .Βασική προεκλογική δεσμευσή της ήταν να σταματήσει την φθίνουσα πορεία που είχαν πάρει τα πρωταθλήματα με την κάθε χρόνο μείωση των ομάδων . Την περίοδο 2016-17 τελευταία της διοίκησης Χριστοφορίδη είχαν ξεκινήσει 69 ομάδες . 12 στην επίλεκτη , 28 στην Ανώτερη και 29 στην Β κατηγορία . Ο αριθμός αυτός φέτος αναμένεται να μειωθεί ακόμη περισσότερο αφού τουλάχιστον 6 με 8 ομάδες σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί δεν θα συμμετέχουν .

ΥΓ .Περιμένουμε να δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα υλοποιήσουν την υπόσχεση τους οτι στην τετραετία οι ομάδες θα έφταναν τις 100 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.