Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Σέρρες : Ζητούνται υποψήφιοι βουλευτές

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζητούνται υποψήφιοι βουλευτέςΕίναι πια γνωστό σε όλους ότι ο
πολιτικός χρόνος αυτής της κυβέρνησης έχει πάρει τη φθίνουσα πορεία. Ακόμη και ως το τέλος να το πάει, της απομένει λιγότερος χρόνος από αυτόν που έχει περάσει.
Μικρά και μεγάλα κόμματα ετοιμάζονται πυρετωδώς. Οι επαφές με πρόσωπα είναι συνεχείς σε όλο το μήκος και πλάτος του νομού Σερρών.
Οι προτάσεις σε γνωστά και ... άγνωστα πρόσωπα πέφτουν σαν τη βροχή.
Ιδιαίτερες προτάσεις και πιέσεις δέχονται πρόσωπα που έχουν ήδη ασχοληθεί με τα κοινά, από διάφορες θέσεις.
Μεγάλη πέραση έχουν γυναίκες, γνωστές στο ευρύ κοινό του νομού, διότι καλύπτουν και την ποσόστωση που χρειάζονται στα ψηφοδέλτια.
Σε καλή θέση βρίσκουμε και πρώην βουλευτές, ιδιαίτερα κάποιους νέους, που είχαν εκλεγεί με μικρά κόμματα.
Πολλές "πιέσεις" μέσω προτάσεων, δέχονται περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι με μεγάλη απήχηση στην κοινωνία των Σερρών. Μάλιστα, μερικοί απογοητευμένοι από την πολιτική πρόταση, αλλά και την "συμπεριφορά" των πολιτικών τους φορέων έχουν γίνει "στόχος" άλλων παρατάξεων. 
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι επίσης άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίοι όχι λίγες φορές, έχουν ορθώσει λόγο κατά της οικονομικής πολιτικής των τελευταίων κυβερνήσεων.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, υπάρχει πρόσωπο που έχει δεχθεί περισσότερες από δύο προτάσεις για να ενταχθεί σε ψηφοδέλτιο. Όχι βέβαια από το κόμμα στο οποίο ανήκει.

Σ. Π.
 
 http://www.serrestv.gr

1 σχόλιο:

  1. σλιαμ σλιουμ κοκωνα μαριγω.ειδηση "αερα πατερα"."ναχαμε να λεγαμε"."γενικως και αοριστως".ιδιως το αρθρο απο εκει που "αλιευτηκε"δειχνει συγκεκριμενο προσωπο με στενες σχεσεις με το μεσον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.