Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΠΑΣΟΚ Σερρών : Επιλεκτική μνήμη έχεις Γιάννη μου .

tsipouras1705241Με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ κ
Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αμφίπολη ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ με επιστολή του αναφέρετε στα έργα και τις ημέρες των κυβερνήσεων της ΝΔ .Μόνο που ο αγαπητός κ Τσιπούρας φαίνεται πως έχει επιλεκτική μνήμη αφού η κριτική του για τα δεινά της χώρας περιορίζεται στα 5 χρόνια των κυβερνήσεων Καραμανλή . Δεν ευθύνεται κανείς άλλος Γιάννη μου ούτε ο Ανδρέας Παπανδρέου 1981-89 και 1993 -95 ούτε ο Κώστας Σημίτης 1996-2004 , ούτε ο ΓΑΠ 2009 -11 .Ούτε οι Σαμαροβανιζέλοι 2012-15 όπου η σημερινή πρόεδρος έκανε και υπουργός . Πολύ επιλεκτική την βρίσκω την μνήμη  σου Γιάννη μου . 20 χρόνια κυβέρνησε αυτόν το τόπο το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμια ευθύνη ???


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΣΙΠΟΥΡΑ

Κύριε Μητσοτάκη καλώς ήρθατε (από τον Γιάννη Τσιπούρα)
Κύριε Μητσοτάκη καλώς ήρθατε
στην περιφερειακή ενότητα Σερρών.
Όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης μιλάμε σε υψηλούς τόνους και σε ενεστώτα χρόνο άρα ο στόχος είναι κάθε φορά αυτός που κυβερνάει.
Αυτό μας εμποδίζει να δούμε ξεκάθαρα και νηφάλια την μεγάλη εικόνα.
Συνέπεια αυτής της κατάστασης να μην έχουν αναδειχθεί οι τεράστιες ευθύνες της Ν.Δ. τόσο στην δημιουργία της κρίσης όσο και της αντιμετώπισής της.
Κύριε Μητσοτάκη δεν έχετε ποτέ αναγνωρίσει , δεν έχετε ποτέ ασχοληθεί ,δεν έχετε ποτέ κάνει ουσιαστική αυτοκριτική για τις ευθύνες της παράταξή σας την περίοδο 2004-2009.
Υπερασπιστήκατε και υπερασπίζεστε την διακυβέρνηση Καραμανλή το 2004 -2009
της οποίας Υπουργός υπήρξατε, προφανώς για λόγους συνενοχής και κομματικών ισορροπιών με το επιχείρημα ότι ο τότε Πρωθυπουργός είπε την αλήθεια στον Λαό και ζήτησε να κάνει θυσίες
Αλήθεια πότε ακριβώς είπε και είπατε την Αλήθεια?
Το 2008 όταν όλες οι οικονομίες της Δύσης εισέρχονταν σε θανάσιμο κίνδυνο λόγω της κατάρρευσης της Lehman Brothers , κι εσείς μας διαβεβαιώνατε ότι η Ελληνική οικονομία είναι θωρακισμένη?
Το 2009 όταν με την ανοχή Barroso –Almunia μας καθησυχάζατε ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα είναι μονοψήφιο ενώ το είχατε εκτινάξει στο 15,89% του ΑΕΠ?
Συνεχίζετε να εξαπατάτε τον Ελληνικό Λαό υπερασπιζόμενοι την επιτυχημένη σεμνή και ταπεινή διακυβέρνηση της περιόδου εκείνης με τα γνωστά πεπραγμένα της?
Να σας θυμίσω την πληθώρα σκανδάλων με πρωταγωνιστές υπουργούς σας?
Ξεχνάτε τον χρηματισμό υψηλόβαθμων συνεργατών υπουργών?
Ξεχνάτε τις χιλιάδες προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ ( Τ.Τ. Αγροφύλακες κλπ)?
Ξεχνάτε τις σκανδαλώδεις εξαγορές εταιρειών από Δημόσιες Επιχειρήσεις(Γερμανός –Cosmote)?
Ξεχνάτε  το σκάνδαλο της SIEMENS?
Ξεχνάτε τα πάμπολλα περιστατικά εμπλοκής Υπουργών σας σε παράνομες πράξεις και δραστηριότητες(Αλογοσκούφης,Λιάπης ,Μαγγίνας Παυλίδης …)
Είστε υπερήφανος Κύριε Μητσοτάκη γι αυτά κι άλλα πολλά;
Το γεγονός ότι δεν κάνατε την αυτοκριτική σας το γεγονός ότι σιωπάτε και αποκρύπτετε απ τον Λαό τις ευθύνες ,σας βοηθά σήμερα να επιδιώκετε την εξουσία με αξιώσεις αλλά σε βάθος χρόνου σας κάνει ως κόμμα εξουσίας επιρρεπείς στην επανάληψη λαθών ,στην δημιουργία νέων σκανδάλων και νέων δεινών ,εις βάρος του Λαού.
Θα χρεωθείτε στην Ιστορία την συνέχιση των αδιεξόδων της χώρας και το πνίξιμο κάθε πολιτικής ευκαιρίας με όρους του σήμερα και των αναγκών της χώρας.
Επειδή Κύριε Μητσοτάκη η Ιστορία επαναλαμβάνεται πάντα ως φάρσα
Καλό είναι με την ευκαιρία της παρουσίας σας στα Σέρρας
Να πείτε την ΑΛΗΘΕΙΑ γιατί αλλιώς αργά η γρήγορα οι Σερραίοι θα κατανοήσουν ότι τους εξαπατάτε.

2 σχόλια:

  1. ΠΑΣΟΚ, Ουίσκι και του Καρρά οι Δίσκοι: Μιλήσαμε με το «Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το Ορθόδοξο»
    ΕΣΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΠΟΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΙΛΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μην ξεχνας Γιαννη μου,οτι για το σημερινο μας χαλι......φταινε ολοι αυτοι οι πρωην Βουλευτες σας< Μπολαρης,Κουρουπλης κλπ >,που δεν ψηφιζαν τα πρωτα μνημονια και τωρα με χαρα ψηφιζουν τα τρεισχειροτερα μνημονια του Τσιπρα,Καμμενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.