Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΚΕΔΗ Σερρών : Απάντηση Τερζή για την οφειλή των 4.000 ευρώ σε επιχείρηση καυσίμων

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝΑπάντηση στην ανάρτηση μας για την οφειλή των 4.000 ευρώ που θα πληρώσει ο δήμος Σερρών σε επιχειρηματία καυσίμων για παλιές οφειλές . Δήμος Σερρών : Δικαστική απόφαση εις βάρος της ΚΕΔΗΣ για πληρωμή 4.000 ευρώ σε επιχείρηση καυσίμων .Δίνει ο πρόεδρος της ΚΕΔΗ Σερρών κ Τερζής διευκρινίζοντας οτι η οφειλή αφορά την πρώην κοινωφελή επιχείρηση των παιδικών σταθμών του Δήμου Σερρών τα χρέη της οποίας αποπληρώνει ο Δήμος  .Και οχι την ΚΕΔΗΣ η οποία δεν έχει καμία σχέση με τους παιδικούς σταθμούς . 


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΤΕΡΖΗ 

Θέμα: Απάντηση σε ηλεκτρονικές καταχωρήσεις
          

<< Με αφορμή την ανάρτησή σας στο blog serresbomb και την οφειλή των 3.841,95 ευρώ καθώς και  τα δικαστικά έξοδα 250 ευρώ που καλείτε να πληρώσει ο Δήμος Σερρών σε ιδιώτη, για ανεξόφλητες οφειλές της ΚΕΔΗΣ που αφορούν, την αγορά διάφορων ποσοτήτων πετρελαίου και βενζίνης σας απαντώ.
Καθολικός διάδοχος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιδικών Σταθμών του Δήμου Σερρών είναι ο Δήμος Σερρών ο οποίος έχει αναλάβει και όλα τα χρέη. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών και τώρα αλλά και κατά το παρελθόν ως Νομικό Πρόσωπο ουδέποτε είχε σχέση με τους παιδικούς σταθμούς.
Σας παρακαλώ για την αποκατάσταση της αλήθειας καθώς θίγετε η αξιοπιστία της Επιχείρησης και οι προσπάθειες που καταβάλουν το Δ.Σ. και το υπαλληλικό της προσωπικό.>>



ΥΓ Δημοσιεύουμε την απάντηση και την διευκρίνηση με το ερώτημα βέβαια να παραμένει γιατί ένας επιχειρηματίας που παρείχε υπηρεσίες στον δήμο χρειάστηκε να προσφύγει στα δικαστήρια προκειμένου να πληρωθεί 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.