Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΣ .Σερρών .Συνωστισμός υποψηφίων προέδρων

ΠΟΛΥΣ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ: ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝΜε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πολυχρόνης(Πόλυς) Κουρτίδης,  κάνει γνωστή την υποψηφιότητα
για την ΕΠΣ Σερρών. Μάλιστα  ανακοινώνει και τα πρώτα 6 ονόματα που συμμετέχουν στην κίνησή του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ 
κ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΟΥΡΤΙΔΗ ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΠΣ  ΣΕΡΡΩΝ
Ο κ. Πολυχρόνης  Κουρτίδης, μαζί με μερικούς από τους  συνεργάτες του:
•Αγριανίδης Χρήστος
•Γεωργιάδης Χαράλαμπος
•Ευφραιμίδης  Νικόλαος
•Μαυρόπουλος  Γεώργιος
•Μέρτζος  Λάζαρος
•Πασχαλίδης Νικόλαος 
ανακοινώνουν την υποψηφιότητά τους για τις επερχόμενες εκλογές στην ΕΠΣ Σερρών και δηλώνουν τα εξής :   
«Επιτακτική όσο ποτέ η ανάγκη για το σύγχρονο ποδόσφαιρο, να στελεχωθεί από ανθρώπους καταξιωμένους, που διακρίνονται για το ήθος τους, την προσφορά τους και κυρίως  την αγάπη τους για το  άθλημα. 
Οι Σέρρες έχουν ανάγκη από ένα νέο στίγμα στην ποδοσφαιρική ιστορία τους,  μια άλλη διαχείριση, μια ειλικρινή, άμεση και καίρια αντιμετώπιση στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί .
Το «ποδοσφαιρικό χθες» του τόπου μας, θα είναι οδηγός  μας για να σμιλευτεί «ένα αύριο» διαφορετικό κι ελπιδοφόρο. 
Καταθέτουμε λοιπόν μαζί με την υποψηφιότητά μας ΚΑΙ  το όραμά μας και δίνουμε υπόσχεση  να δουλέψουμε με στόχο και τακτική ώστε  να «απογειωθεί»  το ποδοσφαιρικό «γίγνεσθαι»  του νομού μας με νέες δυνάμεις που θα έχουν άποψη , θα υποστηρίζουν τα συμφέροντα μας και θα έχουν λόγο στα κέντρα των αποφάσεων για το μέλλον του χώρου μας. 
Είμαστε βέβαιοι ότι με την στήριξη όλων των σωματείων, με τις ρεαλιστικές προτάσεις μας και με αδιάκοπη , συνεχή & συλλογική δουλειά η ανασυγκρότηση του ποδοσφαίρου στο νομό μας, σε οργανωτικό, αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο, είναι δεδομένη.
Όλοι μας δεσμευόμαστε να προσπαθήσουμε για «ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ», ώστε το σερραϊκό ποδόσφαιρο να μπορεί να πορευτεί την επόμενη μέρα με ηρεμία, μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις, 
Το ποδόσφαιρο είναι μια πολυδιάστατη αθλητική διεργασία, ένας παγκόσμιος αθλητικός μηχανισμός, με τεράστια αποδοχή από τον κόσμο και μεγάλο κοινωνικό αντίκτυπο.  Δεν είναι μόνο «μπάλα», είναι κορυφαίος θεσμός, είναι πολιτισμός, είναι  αξίες. 
Αυτές τις αρχές θέλουμε να υπηρετήσουμε και μ' αυτές θα πορευτούμε, για να παίζουν τα νιάτα μας ποδόσφαιρο, να ξανάρθει ο κόσμος στα γήπεδα και να γράψουμε όλοι μαζί μια επιτυχημένη ιστορία στα ποδοσφαιρικά χρονικά αυτού του τόπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.