Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Θεοφ Λεονταρίδης : Εθνική επιλογή το Ευρώ. Μένουμε Ευρώπη

Υπερ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής τάσσεται ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής της ΝΔ κ Θ Λεονταρίδης
.Με γραπτή του δήλωση ο κ Λεονταρίδης αναλύει τους λόγους για τους οποίους οι Ελλήνες πρέπει να πουν ΝΑΙ



Αγαπητές Συμπατριώτισσες και  Συμπατριώτες , φίλες και φίλοι.
Οι ώρες είναι κρίσιμες , τραγικές , οι μέρες βασανιστικές για όλους  , η αγωνία για το μέλλον των παιδιών μας μεγάλη.
Φθάσαμε εξαιτίας της εγκληματικής ανικανότητας αλλά και σκοπιμότητας κάποιων να ερωτώμεθα στην ουσία, εάν θέλουμε να παραμείνουμε στην Ευρώπη και στο ευρώ η όχι.
Φθάσαμε να είμαστε στην αρχή της κατάρρευσης της Εθνικής Οικονομίας που θα γεννήσει τεράστιους εθνικούς κινδύνους και στον προθάλαμο μιας κοινωνίας που δε θα μπορεί να έχει τα στοιχειώδη.
Είμαστε στην αρχή ενός εμφράγματος που  θα σταματήσει την κάθε μικρή και μεγάλη επιχείρηση να παράγει και να εξάγει , θα αποσταθεροποιήσει την αγροτική οικονομία και που θα παραλύσει πλήρως την αγορά.
Ας αναλογισθεί ο καθένας αν εθνική υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια είναι  η συμμετοχή μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια  και το ευρωπαϊκό κεκτημένο με τεράστιες προσπάθειες δεκαετιών από τον Κων/νο Καραμανλή ή, η επιστροφή μας στη δραχμή που θα μας οδηγήσει πολλά χρόνια πίσω , χρόνια που έχουν ξεχαστεί και που οι εικόνες των τελευταίων ημερών μας τα επαναφέρουν.
Η απόφαση της Κυβέρνησης για δημοψήφισμα ήταν μία λάθος απόφαση με λάθος ερώτημα σε λάθος στιγμή για τη χώρα.
Δεν πρέπει να αφήσουμε την Κυβέρνηση και κάποιους άλλους να απομονώσουν την χώρα από τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της , να διχάσουν τον κόσμο και να μας οδηγήσουν σε άγνωστους ατραπούς.
Η υπευθυνότητα των πολιτών θα πρέπει να υπερισχύσει της επικίνδυνης ανευθυνότητας των κυβερνώντων.
Από τη στιγμή που η Ευρώπη ταυτίζει το όχι με την έξοδο από την ευρωζώνη η μόνη απάντηση που πρέπει να δώσουμε είναι ΝΑΙ.
Αυτή η επιλογή είναι  μονόδρομος.
Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους σε μία εθνική προσπάθεια να ενδυναμώσουμε τη συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ.
Ας κλείσουμε τα αυτιά μας στις σειρήνες του λαϊκισμού που θα μας οδηγήσουν στο χάος και την καταστροφή.
Οι ώρες είναι κρίσιμες και η Ελλάδα δεν πρέπει να χάσει το τρένο της Ευρώπης. Πρέπει όμως όλοι μας να κάνουμε το εθνικό μας χρέος.
Ποτέ δεν είναι αργά . Πρέπει να βάλουμε φρένο σ΄αυτή την εθνική περιπέτεια όλοι μαζί . Είναι στο χέρι  μας να πούμε ΝΑΙ στην Ευρωπαϊκή πορεία της Χώρας. Αυτή θα είναι η υπερήφανη εθνική πράξη και εθνική μας αποστολή.
ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.