Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Διαφοροποίηση Αβραμάκη ????

Αποστάσεις κρατά από την ανακοίνωση της ΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών
ο υποψήφιος βουλευτής κ Λ Αβραμάκης Ως γνωστον με χθεσινή ανακοινωσή της η Νομαρχιακή Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το συλλαλητήριο των αγροτών έκανε λόγο για συγκέντρωση ανεξέρτητων δεξιών και προοδευτικάριων .Με ανάρτηση του στο F/B o υποψήφιος βουλευτής κ Λ Αβραμάκης τονίζει οτι συμμετειχε στο συλλαλητήριο των αγροτών .Αφού όπως λέει <<.Καθήκον και υποχρέωση όποιου δημόσιου και πολιτικού προσώπου που εκτίθεται στα κοινά είναι να βρίσκεται μπροστά στους δίκαιους κοινωνικούς αγώνες και να δρομολογεί λύσεις στα προβλήματα>>>
Νομίζω οτι παίρνει αποστάσεις ο Λευτέρης από την κομματική οργάνωση ??? ή κάνω λάθος???
ΟΛΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ Αβραμάκη 



Προς άρση κάθε παρεξήγησης,τουλάχιστον όσον αφορά το άτομο μου χθες συμμετείχα στην συγκέντρωση -διαμαρτυρία που έλαβε χώρα στην πλατεία Ελευθερίας δηλώνοντας την συμπαράσταση μου και την στήριξη μου στους πληγέντες πλημμυροπαθεις Σερραιους αγρότες.Καθήκον και υποχρέωση όποιου δημόσιου και πολιτικού προσώπου που εκτίθεται στα κοινά είναι να βρίσκεται μπροστά στους δίκαιους κοινωνικούς αγώνες και να δρομολογεί λύσεις στα προβλήματα. Η πρακτική των συσκέψεων χωρίς οργανωση,πλαίσιο και κοινούς στόχους έχει αποδειχτεί πως είναι αναποτελεσματικη!Πόσες και πόσες συσκέψεις δεν έγιναν τα τελευταία χρόνια με μηδενικά και ανύπαρκτα αποτελέσματα! Οι ευθύνες για την έλλειψη αντιπλυμμηρικης θωράκισης του νομού είναι πολλές και μεγάλες και αφορούν αναλογικά και διαχρονικά όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις καθώς και τις Νομαρχιακές και Περιφερειακες διοικήσεις που ασκουσαν και ασκούν εξουσία μέχρι και σήμερα! Σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία η Κυβέρνηση δια των εκπροσώπων της προσπαθεί και εργάζεται στην κατεύθυνση να δώσει ρεαλιστικές λύσεις στο μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο Νομό από τις πλημμύρες! Οι ανεπαρκειες ,οι παθογενειες και οι αδυναμίες ετών δεν μπορούν να φορτωθούν σε μια κυβέρνηση δύο μηνών!Οι θύτες δεν μπορούν σήμερα να το παίζουν θύματα!Οι άνθρωποι και τα κόμματα(βουλευτες και αυτοδιοικητικοι) που συνετελεσαν στο να είναι σήμερα ο νομός ουραγός και να έχει τόσο μεγάλα και σοβαρά προβλήματα από την οδοποιία(βλέπε οδικό δίκτυο του νομού) έως τις πλημμύρες(καταστροφή του πρωτογενή τομέα με τεράστιες απώλειες εισοδήματος για τους αγρότες και τον εμπορικό κόσμο και κατ ' επέκταση της τοπικής οικονομίας) δεν μπορεί να νιπτουν τα χείρας τους αποποιουμενοι των οποιων ευθυνών τους! Θέλει μεθοδικη! συλλογική και τεκμηριωμένη με επιχειρήματα και μελέτες δουλειά για να πάει αυτός ο τόπος μπροστά και οχι λογικές και πρακτικές του τύπου "κατόπιν ενεργειών μου" που επικράτησαν τα τελευταία χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.