Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Η απόλυτη παράδοση στους ηλίθιους


Έγινε κι αυτό. Ντύθηκε και στολίστηκε σε κανονική είδηση ο γιορτασμός των γενεθλίων της Μisu. Ποια είναι αυτή; Η σκυλίτσα της 33χρονης  Κωνσταντίνας  Σπυροπούλου. Ποια είναι αυτή; Η γνωστή παρουσιάστρια, δεν λέω περισσότερα μην πέσω σε γκέλα. Αν είναι πρώην ή σε δράση ακόμα στην τηλεόραση.

Το κορίτσι, λέω για την κυρία Κωνσταντίνα  Σπυροπούλου, σήκωσε στο διαδίχτυο, το... ''γεγονός'', ότι τίμησε ως όφειλε τα γενέθλια του αγαπημένου πετ. Τα ΜΜΕ με ποια λογική τσίμπησαν; Μήπως ανέδειξαν την ''είδηση'' από το... φόβο μην υστερήσουν στην ενημέρωση του κοινού.
Άλλη συγκλονιστική είδηση. Αφορά το μαύρο φόρεμα που επέλεξε η κυρία Σοφία Καρβέλα για το γιορτινό τραπέζι. 
Διαλέγει το ρούχο η κυρία τάδε, μια ασήμαντη, μια ανύπαρκτη, εννοώ κάποια που δεν είναι σημαντική και αξιοσημείωτη στον όποιον τομέα της, δημοσιοποιεί την επιλογή της κι αυτή είναι news. Άξιο να διαβαστεί. Από ποιους; Από τους ηλίθιους. Η ξεφτύλα. Η καραξεφτύλα. Όχι, βέβαια, όσων σηκώνουν προσωπικές στιγμές του στα social media, αλλά των ΜΜΕ που δεν σέβονται τον εαυτό τους.   

https://www.apodytiriakias.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.