Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Επιμελητήριο Σερρών : ¨¨Μπλόκο ¨¨ σε νέα υποψηφιότητα του Χρήστου Μέγκλα ???

Μπορεί προ μηνός ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις
Γεωργιάδης  να ανακοίνωσε σε ημερίδα του Επιμελητηρίου της Αθήνας οτι με τροπολογία θα καταργήσει το πλαφόν των δύο θητειών για τους προέδρους των Επιμελητηρίων .Αλλά όπως πληροφορούμαι στο Μαξίμου δεν είναι και ιδιαίτερα θερμοί με ένα τέτοιο ενδεχόμενο . Αφού θεωρούν οτι η ύπαρξη θητειών είναι μια καλή ευκαιρία για την ανανέωση στο γαλάζιο μητρώο του συνδικαλισμού του επιχειρειν .Καθώς πολλοί γαλάζιοι πρόεδροι στα τέλη του 2021 θα οδηγηθούν σε αναγκαστική αποστρατεία .
Δεν είναι τυχαίο οτι το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κινήσεις ίδρυσης νέου δεξιου κόμματος  που ο ιδρυτικός του πυρήνας θα αποτελείται από γαλάζιους επιμελητηριακούς συνδικαλιστές .
Οι καλά γνωρίζοντες θεωρούν οτι όλα αυτά είναι μέσο πίεσης στο Μαξίμου προκειμένου να  κάνει δεκτη την πρόταση του Άδωνι για κατάργηση των δύο θητειών.
Σε περίπτωση λοιπόν που δεν περπατήσει η τροπολογία Γεωργιάδη μπαίνει απαγορευτικό για νέα υποψηφιότητα και του προέδρου του Επιμελητηριου Σερρών κ Χρήστου Μέγκλα . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.