Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Δήμος Εμμανουήλ Παππά : Στην εκτελεστική γραμματεία της ΠΕΔ ο Δημήτρης Νότας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας .

Ο Δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά κ Δημήτρης Νότας κατάφερε να εκλεγεί στην 5μελη
 εκτελεστική γραμματεία 
Αναλυτικά το ρεπορταζ

Μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε η παράταξη του κ. Καϊτεζίδη στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΠΕΔ-ΚΜ, σήμερα ο ίδιος εξελέγη ομόφωνα νέος πρόεδρος της Ένωσης.
Αντιπρόεδρος της ΠΕΔΚΜ εξελέγη ο δημαρχος Νέαπολης - Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, ανανεώνοντας τη θητεία του στη θέση αυτή.

Στη θέση του γενικού γραμματέα εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης, Βασίλης Γάκης.

Ο δήμαρχος Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρης Νότας και ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Νέαπολης - Συκεών, Βασίλης Ζησάκης, είναι εκείνοι που εξελέγησαν στις θέσεις των μελών της εκτελεστικής επιτροπής.
Όπως τονίστηκε από το προεδρείο της Ένωσης, σήμερα επιβεβαιώθηκε το κλίμα ομοφωνίας στην Ένωση.
«Επιβεβαιώθηκε αυτό που λέγαμε από την αρχή και το έλεγα κι εγώ, ότι θα είναι μια διοίκηση η ποια θα έχει χαρακτήρα και ενωτικό και αυτοδιοικητικό» ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
Τόνισε επίσης πως το νέο προεδρείο εκλέχθηκε ομόφωνα και ομόψυχα, τονίζοντας πως «σε αυτό το κλίμα θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε».
«Είναι δεδομένη η δέσμευση και η διακήρυξη μου να προχωρήσουμε αυτοδιοικητικά και ενωτικά», διαμήνυσε ο κ. Καϊτεζίδης.
Από την πλευρά του ο επανεκλεγείς στη θέση του αντιπροέδρου της ΠΕΔΚΜ, Σίμος Δανιηλίδης, έκανε λόγο για «τιμητική επανεκλογή» και υπογράμμισε την ανάγκη για ενότητα των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης για την αντιμετώπιση των καταστάσεων και την επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων.
«Θα περάσουμε δύσκολες καταστάσεις ως τοπική αυτοδιοίκηση. Εμείς ως εκπρόσωποι των συναδέλφων της τοπικής αυτοδιοίκησης από την Κεντρική Μακεδονία πρέπει σταθερά και απαρέγκλιτα στις γραμμές που έχουμε καταλήξει εδώ και χρόνια να αγ άρουμε ώστε επιτέλους και στη χώρα μας η τοπική αυτοδιοίκηση να προσεγγίσει προς το ευρωπαϊκό κεκτημένο», είπε επίσης ο κ. Δανιηλίδης.
Από την πλευρά του, ο νέος γενικός γραμματέα της ΠΕΔΚΜ, Βασίλης Γάκης, τόνισε πως «επικράτησε ένα πνεύμα συναίνεσης, όπως θα έπρεπε για την τοπική αυτοδιοίκηση».
Όπως είπε, αυτό είναι σημαντικό και οφείλεται τόσο στον νέο πρόεδρο της Ένωσης αλλά και στη συναινετική στάση και των άλλων παρατάξεων ενώ υπογράμμισε πως στόχος είναι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των δήμων της Περιφέρειας.


 http://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.