Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Σύριζα Σερρών : ¨΄Φωτιές ¨¨ άναψε η παρουσία Αβραμάκη στο μνημόσυνο στην Τριάδα

Επίθεση κατά του Σερραίου βουλευτή του Σύριζα
Λευτέρη Αβραμάκη και της κομματικής οργάνωσης .Εξαπολύει η ΝΕ του ΜΕΡΑ 25 με αφορμή την παρουσία του βουλευτή στο μνημόσυνο των θυμάτων του εμφυλίου στην Τριάδα. Στην ανακοίνωση γίνεςται λόγος για << εκδήλωση μίσους και διχασμού με αναφορές στο εμφυλιοπολεμικό κλίμα >>

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΡΑ 25

Κάθε χρόνο στην Τριάδα Σερρών με αφορμή τη σύγκρουση των δυνάμεων του ΕΛΑΣ και της ΠΑΟ του 1944 τελείται εκδήλωση μίσους και διχασμού με αναφορές στο εμφυλιοπολεμικό κλίμα. Τις εκδηλώσεις κατά καιρούς τίμησαν με την παρουσία τους  διάφορα χουντολούλουδα  και ακροδεξιά στοιχεία – όπως ο  Υφυπουργός της κυβέρνησης των συνταγματαρχών Κων/νος Μπράβος (12 Νοεμβρίου 1972) και διάφορα στελέχη της Χρυσής Αυγής τα προηγούμενα χρόνια. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση μίσους και διχασμού αποφεύγουν να παραβρεθούν ακόμα και μετριοπαθή στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Στη φετινή εκδήλωση που έγινε την Κυριακή στις 10 Νοεμβρίου αλγεινή εντύπωση μας προξένησε η παρουσία  του βουλευτή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρη Αβραμάκη. Είναι τάχα προσωπική επιλογή του κ. Αβραμάκη η συμμετοχή στην συγκεκριμένη εκδήλωση ή εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας για διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ;
Πριν λίγο μόλις καιρό διαμαρτυρόταν ο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης όρισε ως Διευθύντρια στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη την πρώην βουλευτίνα Καστοριάς της Ν.Δ. Μαρία Αντωνίου, που συμμετέχει κάθε χρόνο στις εμφυλιοπολεμικές γιορτές μίσους στον Γράμμο και το Βίτσι για τη «συντριβή του κομμουνιστοσυμμοριτισμού»

ΦΩΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.