Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΝΟΔΕ Σερρών .Ποιος είχε μεγαλύτερη .. την συγκέντρωση ????

Φαίνεται πως στην Σερραική Ν.Δ έχουν λύσει όλα τα προβλήματα τους και ασχολούνται με παιχνίδια
εντυπώσεων και για το ποιος έχει το ¨¨πάνω χέρι ¨¨ στην κομματική οργάνωση της ΝΔ στις Σέρρες .Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ  ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στην ομιλία Αυγενάκη ήταν διπλάσιος από αυτόν που συγκεντρώθηκε στην ομιλία του Αντιπροέδρου της ΝΔ κ Άδωνι Γεωργιάδη και αυτό το πιστώνεται  σύμφωνα με το δημοσιεύμα  ο βουλευτής της ΝΔ κ Κώστας Καραμανλής .Εμείς  θα θεωρήσουμε  το δημοσίευμα <<προβοκατόρικο >> για τον γαλάζιο βουλευτή αφού αφενός  δείχνει οτι υπάρχει <<σκιά >> στις σχέσεις του με τον Άδωνι .Και σε μια δεύτερή  και σημαντικότερη  ανάγνωση δίνει πόντους στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Θ Καμπούρη αφού ως γνωστόν αυτός είχε αναλάβει την κινητοποίηση για την επίσκεψη Άδωνι . Οταν λοιπόν η σύγκριση είναι μεταξύ ενός κομματικού στελέχους και ενός βουλευτή και μάλιστα με τέτοιο ..βαρύ όνομα .Και να χάσεις η αξία του νικητή δίνει πόντους στον χαμένο .
Πάντως είτε έτσι είτε αλλιώς καιρός να καταλάβουν οτι αυτά τα παιχνίδια έχουν απομακρύνει τον κόσμο της ΝΔ από τις κομματικές εκδηλώσεις .Γιατί σε ένα νομο με 40.000 ψηφοφόρους όταν πανηγυρίζεις που μάζεψες να δεχθώ 300 άτομα ( δεν ήταν πάνω από 200 ) και μάλιστα χάρη στην φιλότιμη στήριξη της ΔΑΠ τότε σημαίνει οτι βλέπεις το δέντρο και έχασες το δάσος 

2 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΜΙΚΡΗ ΕΝΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ
    ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ (ΑΔΩΝΙΣ - ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ) ΠΟΥ ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ.
    ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ
    ΘΟΔΩΡΕ ΓΕΡΑ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΙΟΥΠΚΙΟΪ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΖΕΡΚΟΒΙΑ, ΤΩΝ ΓΑΛΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΞ. ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΕΡΡΑΪΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.