Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

ΠΑΣΟΚ Σερρών : Εσωκομματικός καύσωνας

 

 
 
Η αλήθεια είναι πως στις πρόσφατες εσωκομματικές διαδικασίες για ανάδειξη αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Σερρών, το 2021, ο Νίκος Ανδρουλάκης επικράτησε πανηγυρικά στο Νομό Σερρών, λόγω της εσωτερικής σύμπνοιας όπου υπήρξε πάνω στην υποψηφιότητα του από όλες τις δυνάμεις τοπικά.

Δεν βλέπουμε, όμως, το ίδιο και τώρα !

Ο Πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχάλης Τζελέπης, στηρίζει αναφανδόν την υποψηφιότητα του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, μαζί με την ευρύτερη ισχυρή ομάδα του τοπικά.

Έτσι, ο Νίκος Ανδρουλάκης, φαίνεται να στηρίζεται πλέον σε ένα μικρό αριθμών συμμάχων τοπικά κι αυτό αποτυπώθηκε από τη μυστική σύσκεψη της περασμένης Τετάρτης του κεντρικού επιτελείου Ανδρουλάκη στις Σέρρες με την παρουσία του Βουλευτή Επικρατείας (και εξ απορρήτων του εν ενεργεία Πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ), κ. Παναγιώτη Δουδωνή.

Στην άκρως μυστική εκείνη σύσκεψη, παραδόξως, απουσίαζε κι ένας εκ των βασικών σημερινών υποστηρικτών του Πρόεδρου Ν. Ανδρουλάκη, το Μέλος της Εκπαιδευτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, κ. Αβραάμ Θ. Λαφαζάνης.

Ο 27 χρόνος μάχιμος Εκπαιδευτικός, είναι αρκετά δυσαρεστημένος σύμφωνα με πληροφορίες από τον τρόπο, που κινήθηκαν κεντρικά οι συνεργάτες του Προέδρου για το Νομό Σερρών με αποτέλεσμα να γίνεται πλέον συντονισμένα από την ηγεσία, μια εκ νέου προσπάθεια επιστροφής του στην ενεργό εσωκομματική δράση.

Εν τούτοις, σύμφωνα πάντα με το έγκυρο ρεπορτάζ μας, ο κ. Λαφαζάνης ήταν ένας ανάμεσα και σε πολλούς άλλους σημαντικούς εσωκομματικούς παίκτες του Νομού όπου δεν μετείχαν στην προχθεσινή μυστική σύσκεψη.

Για παράδειγμα, απουσίαζε με αιχμές στο ινσταγκραμ, το Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Σερρών, κ. Παναγιώτης Κεμανιτζόγλου, η πρώην υποψήφια Βουλευτής κα. Ευδοξία Καλπατσινίδου κ.α.

Ως εκ τούτου, ο οργανωτικός υπεύθυνος της υποψηφιότητας Ν. Ανδρουλάκη στο Νομό Σερρών, κ. Νικόλας Στεργίου, φαίνεται πως πρέπει να διαβεί ένα παγόβουνο το επόμενο διάστημα μαζί με τους συνεργάτες του σημερινού Προέδρου, προκειμένου να έχουν σε τελική ανάλυση μια αξιοπρεπή κάθοδο στις εσωκομματικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου για ανάδειξη αρχηγού του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στις 6 & 13/10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.